Makan Malam dengan Daging Harimau Menangis Hany Thai Kitchen

Makan Malam dengan Daging Harimau Menangis Hany Thai Kitchen ||  Haritu pernah rasa dah daging harimau menangis tapi brand lain. Kalini try brand yang agak popular jugak sampai adik aku pun puji puji tu...  

Daging Harimau Menangis Hani Thai Kitchen beli dengan member blogger baru baru ni. Senang je cara memasaknya sebab daging dah siap diperap.. Sebelum ni masuk air fryer, terkeras sikit dagingnya.. So tukar pulak masak atas pan fry gitu. 

Sedap sangat!
Manis manis, lembut daging tu bergabung dengan kuah yang disediakan...Fuhhhhh! Bertambah selera makan!

Daging Harimau Menangis 350 g berharga rm25.

Puas hati beli dua bungkus 


Bagi yang berkenan, boleh try survey dan order dengan one of JDT Blogger namanya 




Jangan risau, trusted seller. Dan kalau duduk area JB, lagi bagus! Senang urusan..Hihi..

Masheh Hudaaa! I beli yer ..




16 comments:

  1. Daging harimau ni daging apa eh.. Mmg dari harimau ke? Dok sana sini dok cite daging harimau.. Takut plak nk makan daging dr harimau ni? ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukannn daging harimau .. tapi daging lembu yang mana harimau tak dapat makan kat bahagian tu.. kiranya . boleh menangis la si harimau sebab tak dapat baham bahagian tu. huhu..

      Delete
  2. Terliur kita wak.. tak pernah rasa lagi daging harimau menangis. ni murah lagi daripada yang popular tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah, sorry... err... nanti rasa la yer.. Ya, agak murah..

      Delete
  3. Wah sedapnya... erm... pasni dh tau brand apa nk order

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeszzaaa.. Silakannnn.... pasti brand ni.. huhu

      Delete
  4. yang viral haritu kan? haha tak try lg yang ni

    ReplyDelete
  5. wahhhh nona, nampak sedap jeee. huda pun repeat beli, walaupun sendiri jual hehehe. Thanks nona beli dengan kita. Kalau nak beli lagi, roger ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alritee... nak beli t i roger you semula kayhb...

      Delete
  6. boleh jadi makanan diet ni kan... siap bersalah lagi gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa bersalah.. jgn rse bersalah ler..ahahahah...

      Delete
  7. Replies
    1. Yeszza.... memang tak rugi try .. berbaloi wooo..

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐