Berbuka Puasa bersama Influencer dan Blogger Popular

Berbuka Puasa bersama Influencer dan Blogger Popular || Dah 30 Ramadan baru cerita...Yaa.. bulan puasa ni agak busy nak type pepanjang... Kalau tengok entri bulan April sampai May, ada sedikit pengurangan pada views. Waktu rehat aku bantai tidur.. Pas taraweh baru update blog ikut kemampuan dan kesempatan..

Jadik kita up la..sebab harini dah cuti!!!

Ini dikira kenangan... Kenangan berbuka puasa bersama influencer dan blogger popular. Siapa mereka? Mereka ni antara orang kuat dalam JDT Blogger tau dan jejaka seorang dalam ni ialah The Faiz Ibrahim, seorang influencer!! 

Nah, alang alang dah staycation 'Ramadan Escape' sini, maka kami sahur dan berbuka terus kat sini jugak..Hihi..

Me? Blogger kecil kecilan gitu..tapi kemain nampak besor ek dalam gambar! Ye..aku mengaku..bulan puasa bukan bulan aku kurus..Hahahhahaah..

Salah angle kot nih...Kan?!

Dah, jemput ler tengok aku excited dengan semua foods kat sini oi..
Lap air liur masa tengok balik gambar...Muahahaha..












Apa aku makan? Hihi..
Kalau boleh, semua menu kat sini aku nak try...
Sikit sikit merasa...Kenyang jugak..Kalau dah menu buffetnya banyak giler..



Selamat Berbuka Everyone for last Ramadan today!!!!



Oh ya...Lokasi kami di Renaissance Hotel, Johor Bahru. Boleh baca entri di bawah yang i selitkan tu yer .. 

Huhu... Kenapa sini?? Sebab dah pernah makan sebelum tu, memang padu menu menunya. Sedap dan berkualiti woi! Maka kena repeat makanlahhhh...Hihi...











Notahati: Terbayang bayang orang yang kat Palestin sana...Time bulan puasa ni dorang diserang....Sedihlah!!!






4 comments:

  1. Seronok dapat berbuka dengan geng blogger. semua blogger hebat hebat nona. termasuk nona. Makanan pun sedap sedap belaka.

    ReplyDelete
  2. ramainya juadah sesedap
    Selamat berbuka puasa ramadah terakhir

    ReplyDelete
  3. Memang sedap le makan di hotel..

    ReplyDelete
  4. bestnyaa!! suka this kind of activities

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐