Menu Berbuka Puasa Hari ke-24 Ramadan

Menu Berbuka Puasa Hari ke-24 Ramadan || Alhamdulillah, masih merasa nikmat bersahur dan berbuka. Nah, ini menu berbuka puasa hari yang ke 24. Fuh, sekejap betul masa berlalu... Kan.. Dah nak pergi Ramadan.. Hm...Masih banyak amalan tak terbuat lagi...Moga diterima segala amalan yang telah dilaksanakan. 

Okaylah, jom tengok menu berbuka puasa Nona pada Ramadan ke 24. Simple tapi sedapp!!!!


1. Gangjeon Chicken dan Nasi Marrybrown

Aku fikir pedas manja je, sekali bila dah masuk mulut .. Perghh...Pedas betul ler.. Hahaha


Nona amek ala carte sebab nak makan bersama air minuman lain..Huhu..

Nahhhhh, air cincau!

Orang duk viral pasal ni .. Aku buat soya cincau..
MashaAllah..sedap betul!

Pergi kedai mencari cincau,
Jumpa jugak si cincau! 

Hihi.. Pantun apende.. 






Overall, aku suka menu berbuka kalini....








9 comments:

  1. Pedas betul tapi sedap okaylah nona. eh nak juga cincau tu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap.. kena ngn tekak sy. huhu.. Haaa. gi cari cincauuu ... hihi

      Delete
  2. pedas-pedas ni sis tak berani makan.

    ReplyDelete
  3. Sedapnya air cincau tu ha...pedas betul ke..baru nak pi Marrybrown cadangnya..kalau pedas sangat anak dara tu x makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sodappp!!! Soya cincau!!! Ya ..ayam tu pedas.... Bolehlah try try dulu sesudu.. muahahaa... Tapi memang agak pedas...

      Delete
  4. sedap but it's a bit spicy untuk yg tak tahan pedas. But sedap.hehe

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐