Lirik Lagu 'Baju Raya' Nyanyian Floor 88

Lirik Lagu 'Baju Raya' Nyanyian Floor 88 || Baru baru ni aku terdengar lagu Baju Raya nyanyian Floor 88..  Sememangnya aku peminat lagu lagu dorang dari dulu..Huhu...Klip videonya kelakar..Dorang kan memang selalu selit selit lakonan yang ngok ngek tu..Hahahah..


Tajuk lagu : Baju Raya

Artis  : Floor 88


Baju raya jatuh longkang hilang pula
Apa dia apa dia (ahha tak tahu)
Kita jahit jelah baju raya kita
Apa dia apa dia (ahha tak tahu)
Habis engkau nak pakai apa
Baju tahun lepas punya
Ketat sendat macam nangka
Hei bulan puasa makan kena jaga
Kau melantak tak ingat dunia
Ku nak buat macam mana
Kita pakai kain langsir alas meja
Apa dia good idea (ahha tak tahu)
Kita pinjam mesin jahit aunty punya
Apa dia mesin apa (ahha tak tahu)
Amir ambik kain, Akram gunting kain
Eric jahit kain, kau berdua ambik mesin
Kau buat apa takkan duduk diam sahaja
Aku pantau jadi supervisar
Yadiee jalan dah
Di malam raya
Kita jahit baju raya sama-sama
Dah nasib kita
Baju raya dah tak ada sedihnya
Aku dah kata
Jangan bagi dia ambik baju raya kita
Kan dah terkena
Baju raya jatuh longkang



5 comments:

  1. Tahun ni macam tak rayalah
    Rentas daerah pun tak boleh
    Anak2 cucu semua tak dapat balik kampung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haihhh. kan.. sama nasib ngn nenek sy... cucu cucu takda la pagi rayaaa... Sobbbs!!!

      Delete
  2. lagu floor88 x pernah mengecewakan kan

    ReplyDelete
  3. Lawak jalan cerita dalam muzik video ni. Kisah baju raya ni ada bermacam macam kisah.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐