Juadah Berbuka Hari Ke-26 Ramadan

Juadah Berbuka Hari Ke-26 Ramadan|| Tamat sudah diet challenge yang Nona join. Harini last day kena timbang...Hehe..Kalini bulan Ramadan, saya ada penurunan berat. For the first time sebab selalunya mesti naik berat... Hahaa

Paru Goreng

Paru dan ayam goreng beralaskan sayur salad, roti telur cheese dan buah oren. Memula tak nak beli roti telur sebab ingatkan telur dadar biasa tu.. Haha.. Lepastu bila tanya penjual, roti telur cheese oi. Terliur pulak. Nak amek banyak tapi rasa macam melebih pulak. So cukuplah dua keping aje. Syukur, licin aku makan dan cukup mengenyangkan makan semua juadah berbuka hari ke-26 Ramadan.. Korang turun ke naik berat badan??


Post a Comment

3 Comments

  1. Menariknya ada diet challenge, suka juadah berbuka dengan protin dan fiber macam tu.

    ReplyDelete
  2. Turun lah jugak sikit. Moga dapat capai target ya nona

    ReplyDelete
  3. Tahniah nona dah habis challenge. Tahniah juga ada turun beratnya. Mungkin sebab nona kurang makan nasi kot kan. Saya tak timbang pulak. huhu...Macam sedap rupa roti telur cheese tu.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐