Juadah Berbuka Hari Ketiga Ramadan

Juadah Berbuka Hari Ketiga Ramadan || Alhamdulillahhh, dah hari ketiga Ramadan.. Ini salah satu menu untuk harini..Habislah esok nak timbang..Tak tahu lah turun ke naik nih...Jap lagi try membuang.. Sebenarnya, saja nak visit hotel yang baru dibuka.. Not bad! Hehe.. Kita cerita kemudian ya... 

Opero Hotel

Sekarang ni kalau gi makan buffet, aku cari salad dulu...Takpun daging or kambing.. Lepastu baru fikir yang lain... Risau dah makan lain, salad ni tak tertelan pulak..Kahhhh! 

Buka puasa

Kita tunjuk yang first round jela eh.
Selain durian goreng, dessert lain aku tak telan. Bukan apa, dah full perut.... 😄


So, apa juadah berbuka hari ketiga korang?? Lebih meriah? Alhamdulillahhh kalau makan secukupnya.. jangan oksigen kurang...Tibberrr... 



Post a Comment

10 Comments

  1. Alhamdulillah
    Selamat berbuka puasa
    Wak kalau berbuka terus ngadap nasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berbuka juga... Ooo.. ngadap nasi ye... sy kalini .. kdg kdg sahur makan nasi.. buka je buat masa ni belum telan nasi

      Delete
  2. Replies
    1. Hahha.. of courseee... cam perli gituu.. kahhhh

      Delete
  3. Alhamdulillah selamat berbuka. Dah start bosan makan nasi ni.. tengah cari idea nak masak apa pula

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. tapi byk je blogger tunjuk resepi. heheee..

      Delete
  4. perghh hari2 ke dia buka kat otel ni... untung laaa :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillahhh, rezeki... tapi idok ler hari hari kat hotek yopp

      Delete
  5. Sederhana sahaja makan lebihan bawa dari masjid.
    Ek tapi sebenarnya tidak dapat puasa. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.. lebihan kat masjid... terbaikk.. Ooo.. tak leh puasa ye.. ok faham

      Delete

Thanks For Coming!
Terima Kasih Kerana Singgah!