Juadah Berbuka Hari Kedua Ramadan

Juadah Berbuka Hari Kedua Ramadan || Alhamdulillahhh, hari kedua sudah. Berbuka kat hotel harini...Hehe.. Akan kutulis penuh pasal ni tapi nanti. 


Ramadan

So here is my choice.
Ada petai, kambing dan ayam golek, ulam raja, bendi dan dendeng belado. 

GBW hotel

Next, shell out menu oi. Bersama dengan tulang asam pedas. I love it!

GBW Hotel

Buah buahan. Actually ada amek buah lain tapi tak bergambar .. Huhu..

Nah, aku share sikit harga yang berbaloi baloi berbuka sini...

Buffet Ramadan Johor

.


Post a Comment

4 Comments

  1. Ooo ko la makan petai semalam, bau dia sampai ke meja aku 🤣

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa.. sampai kannn. belum aku sendawa lagik kakk.. hahahahas

      Delete
  2. Dalam byk2 tu tertarik ngan durian goreng dalam poster tu

    ReplyDelete
  3. Semua menarik...kenapa la area Saeremban xde buffet murah2 macam ni....

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐