Meriah Berbuka Hari Kedua Ramadan dengan Menu Buffet Citarasa Keluarga Malaysia, GBW Hotel, JB

Meriah Berbuka Hari Kedua Ramadan dengan Menu Buffet Citarasa Keluarga Malaysia, GBW Hotel, JB  || Bertemakan 'Citarasa Keluarga Malaysia', GBW kalini menyediakan banyak menu buffet yang sedap belaka dengan harga yang berbaloi. Yang penting, ada durian goreng! Haha~ Dari makanan western, lauk kampung dan manis-manisan memang complete! Gantung kuali sekejap, tak perlu fikir fikir cuci periuk belanga atau pinggan mangkuk, booking je buffet Ramadan ni..Hehee~ Pilih apa mau makan kat sini. Jom Nona highlight antara menu menarik kat sini:

1. Daging Salai Lemak Rebung

2. Kambing Beryani

3. Kambing Golek Panggang Bkt Meldrum

4. Nasi Baryani Kambus

5. Kambing Masak Hitam Berkentang Muar

6. Daging Dendeng Berlado Seri Menanti

7. Laksa Johor dan Mee rebus

GBW

Kambing Panggang

Kambing Golek Panggang Bkt Meldrum

Ini lembutnya sedap. Kena dengan citarasa kami semua.

Lemak Nenas

Sayur Lemak Nenas Ikan Masin Parit Sulong

Ayam Golek

Ayam Golek

Sayur Lemak Pucuk Paku

Sayur Lemak Pucuk Paku Keledek Parit Jabar

Daging Dendeng Belado

Daging Dendeng Berlado Seri Menanti

Kambing Masak Hitam

Kambing Masak Hitam Berkentang Muar

Ulam ulam

Ulam-ulaman

Siput Sedut Masak Lemak

Siput Sedut Masak Lemak

Tulang Asam Pedas

Tulang Asam Pedas

Shellout

Seafood Shellout

Sup

Aneka Sup

Lasagna

Lasagna

Roti John

Roti John dan Roti Jala

Durian Goreng

Pisang Guring Cheese, Keledek dan Durian Goreng
SANGAT MENGGIURKAN! Kalau tak fikir diet sedang berlangsung, dah berketul ketul aku ngapp tanpa peduli orang belakang! Bahahahahah~

Egg tart

Kek



Kuih Bom

Pelbagai kuih ada. 

Bubur Pulut Hitam

Bubur Pulut Hitam, Cendol Durian, dan Pulut Serawa Durian pun ada!

Salam Ramadan

Again, Salam Ramadan guys!

Overall, aku suka semua yang aku telan. Rambang mata tengok banyak makanan dan minuman. Dari makanan berat sampai lah ke dessert, semuanya aku puas hati! Berbaloi sangat dnegan harganya. Tak perlu fikir nak cuci periuk belanga, pinggan mangkuk, boleh gantung sekali sekala...Pilihan banyak dan tidak membosankan. Cuba lah tulang asam pedas tu! Dendeng belado pun sedap, tak liat..Kalau nak beli kat luar, agak pricey ya..Saya pernah membelinya... Berbelas untuk sekeping saiz jenis bersalai punya..

Kalau perasan, ada beberapa nama menu pun unik dan pelbagai. Menggamit memori tempat dalam negeri Johor.. Hehe.. Terbaik!!! Betul-betul Citarasa Keluarga Malaysia tau!

Jom cepat cepat book korang punya meja, pilih je apa apa tarikh sepanjang Ramadan ni tapi bayar sebelum 7 April 2022, jimat RM20 seorang tau. Kalau beli lepas 7 April, dah jadi harga RM98 untuk dewasa. Aduiii!  Oh ya, gamabr lain aku dah letak kat Facebook ye....Punyalah meriah dan boleh tahan sedap! Jujur dari hati dan tekak Nona okayh!

Info seperti di bawah:

GBW HOTEL

📍Lobby GBW Hotel 

Tarikh: 4 April 2022 ~ 1 May 2022

Masa  : 6.30pm ~ 9.30pm 


🟣EARLY BIRD PROMO (sehingga 7 April 2022)

RM78.00 per nett


🟡NORMAL PRICE

1. RM98.00 nett Dewasa

2. RM48.00 nett Kanak² (6 - 12 tahun)

3. RM48.00 nett Warga Emas (60 tahun ke atas)


Untuk sebarang tempahan dan pertanyaan :

📞 Mr. Syahmi : +6016 710 0048

📞 Ms. Urfa : +6016 710 0073

📞 Ms. Aiza : +6016 723 3558


*T&C APPLY


 #citarasakeluargamalaysia #gbwhotel #buffetramadanjohor

Post a Comment

2 Comments

  1. Laju- laju akak scrolll risau....hahaha...terliur tengok semua hidangan tu...

    ReplyDelete
  2. omg the food!!

    Hallu Hallu Hallu

    Congratulations!

    https://www.raydahalhabsyi.com/2022/04/congratulations-preloved-giveaway-lucky.html

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐