Happy Birthday My Mom!

 Selamat Hari Lahir Emak Nona! || Alhamdulillah, masih bernyawa... 26 September merupakan Hari kelahiran cinta hatiku... It's My mom's birthday...Yaaaaaaasss... Semoga Emak Nornaqiyah berbahagia, sihat, murah rezeki, panjang umur Dan segala yang baik baik je.. Amin.... 



Aku keluar dari rahimnya... Aku dijaga dia dengan baik Sehingga besar membesar... Hoho...I love you my mom! Syurgaku bawah telapak kakinya....

Maaf, belum dapat bagi menantu!!!!! Hahaa

Well, Plan menjadik..Untuk Birthday mak aku tahun ni, aku dah fikir nak bagi something yang tak pernah kubuat ...Apakah ituuu???

Tadaaaaaa.....

A bouquet for my mom.. Hikss..
Penuh dengan coklat, rempah Dan sebungkus roti... 
Wow gituhh...

Aku gubah sendiri, tapi atas pertolongan Rabitah tempat kerjaku... Nampak senang, tapi nak buat kepak kepak tuh agak rumit woi...Ini memang serious..

Sebelah tu, Adik aku buat... Kemain semua cuba bakat... HAHAAHA...

My mom loves it! Me too!  Harap next year dapat bersama sama lagi buat surprisee.. Amin....





10 comments:

  1. happy birthday aunty! Uniknya bouquet dapat rencah nasi goreng ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank youuuu...Hihi.... Yerrr..senang masak nantii.hahahahaaha

      Delete
  2. sanah helwah juga utk mak. moga dipnjngkan umo n mura rezki selalu hndaknya aamiin =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin ya Rabb. Terima kasih banyakk tau...Moga doa tu pun kembali kepada Cik Yaya..hehe

      Delete
  3. Happy Birthday untuk Emak..

    nampak muda la emaknya.Macam adik kakak je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank youuu.. Yeah .my mom always mudaaa..hahahahaha

      Delete
  4. Sanah helwah tuk Emak. Moga sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki 😊

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐