Wordless Wednesday : Positive Vibes Key Chain


Ada orang wish untuk kurus tak habis habis, tapi tak start apa apa...untuk ke arah tu...

Ada yang wish untuk jadi kaya raya, tapi tak start usaha lebih, atau fikir lebih..

Ada orang nak lulus exam, dapat lesen memandu, Dan macam Macam kejayaan, tapi tak start langkah pertama pun...

Ada orang tu..wish untuk kahwin..tapi tak usaha mencari... tetttttt ... hahahaa..

Apa pun harapan Dan doa...Kita harus sertakan dengan usaha sebaiknya.. Start buat something untuk capai ke arah tu.. Nak Sampai Z, tapi dekat A dah give up.....

Reminder to all: 2020 dah nak habis guys! Hihi..

Key chain ni beli Masa karnival kat Plaza Larkin Ahad lepas ... Suka benda yang ada tulisan or quotes camni... Tak kisah sama ada pada baju ke..cawan ke..buku ke... 

So, done aku rembat, 5 bijik RM 20. Banyak pilihan...seperti magnet, keychain atau untuk gantung kat dalam kereta.

Semua berkaitan ayat Al Quran, Zikir and Motivation Quotes.


I really love it..

6 comments:

  1. akak nak kurus, kaya, dan sihat..tu je.. hahahah

    ReplyDelete
  2. yes, start doing! kalau tak akan selalu terfikir2 apa akan jadi kalau do hehe

    ReplyDelete
  3. Buat dulu baru cakap..jangan cakap je, tapi tak buat-buat...kan kan kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa..yeee..kalau banyak sangat benda...bolehlah list satu persatuuuu..gituhhh~

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐