Rezeki Menang Kategori 5S!!!

 Rezeki Menang Kategori 5S || Alhamdulillah. Yahoooooo! Pertama Kali Department Lab+Qa tempat aku menang  untuk kategori 5S. Aku simpan memori dalamni, nanti boleh throwback. Selalunya Ada satu department ni je yang selalu menang tau.. Sampai terlebih markah dorang sebab terlalu hebat...110% kau! Tapi Kalini, rezeki berpihak kepada kamiiiii....Jap, tahu ke 5S tu apende??

Seronok jugak buat 5S. Banyak faedah sebenarnya....


Uhuk, haruslah aku bergambo bersama hamper..

Banyak persediaan tau...lagi lagi team aku baru berpindah bilik.. Memang macam macam perlu dilaksanakan..Dari proses pengasingan barang yang tak diperlukan sehingga step melabel label barang.. 

Wohooooo... Markah paling tinggi woi.....Pastu, share la hamper sesama berbelas orang antara kami...
Hahaha... Janji ado... 

Sekurangnya, dapat title tu. Cukuplah merasa.. Gituhhh....Harapnya, dikekalkan ler kebersihan Dan kerapian di tempat kerjaku...Huhu...

I love my team. Bila dah menang, love lah kannn. Hahahahaa... 



4 comments:

  1. Waaaa tahniah Non and the geng.... ko dah nampak kurus laa Nonn..ke gambo dari atas ek hahahaha petang yokk bristwalk BLL...semalam Sis di Tasek SA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis...hahaha.mmmmg dah Kurus sikittt la..baju tu yg besor...kahh kahhh.....Selamat ber bristwalk sis....

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐