Hello September 2020!

Hello September 2020 || Syukur masih bernyawa...Dah nak ke hujung tahun 2020... Apa Azam yang dah tercapai tuu? Sempat lagi nak capai... Kan? Moga Bulan September ni Didatangkan Perkara baik baik sahaja.. Meskipun dugaan melanda, harapnya terus tabah ye :) Teruskan usaha dalam menjalani Masa Masa yang ada . Menikmati ciptaanNya... Tetap mensyukuri nikmat-Nya...

Nona, Pasal Jodoh??

Errr.. Sampai Allah izinkan. Saya onz ler ye...

Ehhh..pehal gambo aku tibergh!!! 
(MOHON JANGAN MUNTAH)

Ini bukan mintak penampo..tapi muka mintak crush balas balik perasaan... Hewhewwww :)

So, banyak plan for September ke tuuuu?



13 comments:

  1. tengok gamba cantik nak muntak buat apa??
    semoga crush tu pun ada perasaan gakssss

    ReplyDelete
  2. hello september nona! eh pelik ucapan ni..haha

    ReplyDelete
  3. Jodoh??Muda lagi tu..Kumpul duit banyak2 dulu, capai mana2 impian yang belum tertunai. Lepas tu nak kawin, kawin le...heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesss..kumpul duluuu....Hehehee..nanti langsung ajooooo.kannn

      Delete
  4. Hai Nonnn...
    Mudah-mudahan bertemu jodoh hehehehe

    ReplyDelete
  5. moga September bawakkan jodoh untuk Nona. ^^

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐