Vietnam Roll Spring Sebagai Makanan Tengahari

Vietnam Roll Spring Sebagai Makanan Tengahari || Haritu tekak aku teringin nak merasa Vietnam Spring Roll yang direview oleh member aku.. Terliur aku dia duk puji puji...So aku pun plan Eat Clean gihtu..Nak buat sendiri, malasss pulakkkk! Kannnnn~

Minimum order kalau nak FREE COD ke tempat aku, mesti tiga order. Apa lagi, lelaju aku whatsapp Kak Sal ngan Marlissa untuk join order sekali.. HAHA.. Buat masa ni, seller tu ambil tempahan untuk dihantar pada hari Ahad dan Isnin sahaja. 

Chakkk! Siap dengan bekas tu sekali dapat, weeehuuu!



Dalam satu set tuh, ada 4 pcs. Boleh pilih nak apa sama ada udang atau ketam. Aku pilih mix kedua-duanya. Hehee

Harga : RM8

Aku suka kuahnya, tak pedas pun, just nice dan sesuai dengan vietnam roll nih...
 tapi aku jenis tak makan banyak sangat kuah.. So tak habis ler kuahnya...
Udang dan ketam pun okay, fresh je, takda bau busuk macam dah lama disimpan, atau rosak.

Overall, aku puas hati... Boleh repeat lagi nanti bila teringin semula....


Untuk yang tinggal sekitar Pasir Gudang, Masai, Taman Pasir Putih, Johor....you guys can try it too. Ok :)

Instagram :  Vietnam Roll Spring
Nama : Aqila
No H/P : 017-784 594

 

3 comments:

  1. wahhh sedapnya. suka yang letak udang. makan dengan sos thai sedap

    ReplyDelete
  2. Tak pernah makan. Tapi tahu pasti sedap. Bestnya kalau dapat makan.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐