Hotplate Black Pepper Chicken Mushroom Yee Mee

Hotplate Black Pepper Chicken Mushroom Yee Mee || Lama tak makan hotplate, balik kerja haritu singgah Lotus Seri Alam alang-alang nak tengok barang lain. Bila tak jumpa barangnya, haruslah stress dan cari makan. Huhu.. Rasanya tak terlalu masin. Dulu pernah order kat sini, alamak terlalu masin pulak! Tu lepas beberapa tahun baru rasa nak try semula.. Kalini sedap, masin masin tu sebati dalam menu ni. I love it!

hotplate

Sesekali berhot plate takda masalah. Kan...

yee mee

Cukuplah semangkuk hotplate black pepper chicken untuk dinner. Diet kemana tu Nona?? Hahahaa..Okay, time makan ni, dah nak start balik lah diet.. Kahhhh! Emosi dan mood bila lari memang makanan lah pengubatnya. Bahaya sungguh ye lelagi makanan yang tak sihat dingidamkannya...... Okaylah, sekian cerita ringkas malam minggu harini.




Notakaki: Tak sabar nak tunggu balik kerja esok. Bercuti lagi 🤗






Post a Comment

4 Comments

  1. Pernah sekali dua je makan... susah nak jumpa yg sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo
      Ok.. Faham... Memang susah sikit nak jumpa yang bebetil menepati citatasa tu


      Delete
  2. Nampak menarik ni . Memang tak ada sayur ka

    ReplyDelete

Thanks For Coming!
Terima Kasih Kerana Singgah!