Wordless Wednesday: Black Cacao Chocolate Sofuto Family Mart

Wordless Wednesday: Black Cacao Chocolate Sofuto Family Mart

Black Cacao Chocolate

Ice cream






Post a Comment

20 Comments

  1. Tak pernah try. Hari jumaat ni nak try lah

    ReplyDelete
  2. ok bole claim besday la safuto ni jap lagi ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa.. sila lerrr claimmm!!! Best ek free ekk

      Delete
  3. terliurr.. nsb sni xde family mart.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Kalau ada, memang nak membeliii ajer.. ye tak

      Delete
  4. Hahahaa peh tak try lagi. Gmbr kau cukup bagi aku terliur

    ReplyDelete
  5. Baru je tadi singgah FM. Saya kalau aiskrim coklat FM ni tk berapa gemar sangat sbb coklat dia tu terlampau pekat(rich). Dulu pernah makan sofuto yg coklat belgium tu, pahit sikit 🤣 saya still suka sofuto hokkaido melon dulu. Yg tu sedapp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo.. suka melon eh.. kalau aiskrim.. x berapa minat melon.. saya suka yang ni . haha.. tak maniss.. tapi kalau roti fm, suka gak beli yang melon tu.. kaler pink tu.. lama tak jumpa dah. huhu

      Delete
  6. Semalam nak singgah beli. Eh tak jumpa parking. Next time nak kena cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pulakk.. Ok ok.. next time jmpe parking, mesti try ehh.. hahaa

      Delete
  7. Lama gilerr Sis tak ke FM oii... rindu pulak nak makan Oden dan frappe

    ReplyDelete
  8. Rasanya mesti pahitkan?
    Harap dapat cuba.

    ReplyDelete
  9. kena cuba ni bila ke sana nanti.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh.. suka aiskrim camni gak eh.. ya.. silakan mencubanya

      Delete
  10. Nampak sedap ni ..aduhaii tergugat tengok .bila laa perlis nak ada 1 cawangan FM ni

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐