Rezeki Lunch Nasi Ayam Air Tangan Member

Rezeki Lunch Nasi Ayam Air Tangan Member ||  Alhamdulillah. Baru lepas luncheon.. Sementara nak lelap, update sekerat sekerat camni la kejap.. Hahhaa

Nasi Ayam

Lengkap dengan sambal, sup, timun, dan salad gituh.

lunch

Sedap nasi ayam ni!!! I like!  Portion diet katanya.. Bekas jangan lupa pulang.. Hahaha

Kawan

Baru baru ni aku up status Whatsapp gambar ni berserta pujian.. Aku cakap member ni single, rajin masak and blaaa...blaaaa... Tup tup, harini dapat bekal nasi ayam la.. Pepagi kat parking dah bagi... Sweet behtul! Disebabkan aku ada bekalan makanan diet lain, aku simpan la dulu untuk makan tengahari.. settle! Semoga kawan aku ni, Marlissa dipertemukan jodohnya tahun 2022 ni dan dilimpahkan rezeki berganda... Dahlah baik, cantik, pandai masak, untunglah sapa dapat tu.. Ehh jujur ni..bukan mintak nak makan free lagik.. Kahhh! 

So ada yang lunch nasi ayam ke harini? Lunch apa tuh? 


Post a Comment

6 Comments

  1. aku lunch burger king ni...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Untunglah Nonnnn! Kakakmu niari lunch nasi ikan.

    ReplyDelete
  3. Puji banyak-banyak. Amin. Semoga doa dimakbulkan.
    Makan tengahari asam pedas ikan pari.

    ReplyDelete

Thanks For Coming!
Terima Kasih Kerana Singgah!