Dinner dengan Spaghetti Bolognese Richiamo Coffee

Dinner dengan Spaghetti Bolognese Richiamo Coffee || Nama Richiamo Coffee memang tak asing lagi dalam Malaysia ni. Singgah cawangan Bukit Dahlia, Pasir Gudang punya. Dekat nau dengan rumahku tapi inilah kali pertama duduk mengopi dan dinner sini walaupun dah lama bertapak. Huhu.. 

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese with Coffee Latte. Simple! 

Ngidam spaghetti masa balik kerja last week.. Nak masak.. perut dah berkeroncong betul.. Kita try Richiamo punya lah.. Hehe.. 

Richiamo Coffee

Mengopi sambil blogwalking.. 

Spaghetti Bolognese

Zoom in! Sedap jugak, macam aku masak!! Haha..Gurau! Harganya sesuai dengan isi dan kuantitinya. Not bad. Boleh try lagi next time 👍 

Settle dinner dengan Spaghetti Bolognese Richiamo Coffee, aku singgah Kip Mart Masai pulak sebelum ke rumah. Haa.. Nona memang, balik kerja dah lambat pun sambung menyinggah tempat lain dulu... Cari apa yang patut.. Kadang kadang hari Ahad tu ada plan lain so gunakan time balik kerja ler. Selagi single... kita hargai masa.. ye dak?! Hahaha... 



Notakaki: Nak gerak Melaka time post ni ditaip... Hehe.. Doakan! 





Post a Comment

9 Comments

  1. Wah buat apa ke Melaka?
    Awal bulan ini perasan Richiamo berhampiran Mydin MITC.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh... ada dah eh... Lama tak ke situ since habis belajo dulu... Hehe.. ke Melaka sebab nak angkut barang adik kawan.. kt U dia.. habis sem.. huhu

      Delete
  2. Amboi, mentang single ya, singgah sana sini Cik Nonnnn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaaa.. Semestinyaaa.. Nikmati saat single 😂

      Delete
  3. Kemain Nonn, kalau Sis agak sukar nak layan sengsorang, baik bungkus makan rumah je hahahaha.. sesekali jom laa kita dating sama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Saya ok je makan sengsorang... Saja me time gituh.. InshaAllah.. ayuhlahhh berrrdatttingggg togetherrr ❤️🤗

      Delete

Thanks For Coming!
Terima Kasih Kerana Singgah!