Makan Cookies Portrait Muka Sendiri

Makan Cookies Portrait Muka Sendiri || Sebelum ni makan kek letak muka family sendiri, (kek bergambar), kalini makan cookies customized muka sendiri. Masa order tu memang berharap sampai sebelum besday bulan March atau time 8 March tuh..Haha.. Tup-tup, sampai tepat on my birthday iaitu 8 Mac 2022! Teruja gitu tengok muka dicartoon kan. Hahaaa! Walaupun muka i dengan mak tak berapa serupa dengan kejadian sebenar tapi not bad. Cookies tu berperasa Almond Butter. Sapa minat, bolehah try. Aku taklah minat sangat rasanya tapi part warna kat bahagian muka tu rasanya manisss. So okaylah bila bergabung. 

Cookies Portrait

Family Portrait 🤗

Cookies Portrait



Portrait biscuit

Design yang tersedia pun banyak, ada yang fancy, cute dan banyak lah.. Kalau mahu customized macam Nona pun dorang leh buat. Make sure pass gambar jelas dan nyata tau! Jangan terlalu jauh jaraknya ..hehe..  Memang sesuai untuk apa apa parti atau event atau as hadiah. 

Untuk info lanjut berkenaan cookies portrait ni, bolehlah contact dan ushar ushar sosial media yang ada dalam gambar di atas tau. 

Boleh jugak follow Instagram afc_coolkies. Okay, sekian cerita ringkas pada hari Ahad. 



Notakaki: Banyak benda nak buat dengan blog ni tapi belum terbuat lagi 😦




Post a Comment

15 Comments

  1. Haaa... ,tak sayang ke nak gigit tu, Non. Dan tak rasa bersalah ke kunyah2 muka family, hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 😂 Kan.. Macam saiyyanggg jugak.. Hahhahaa...

      Delete
  2. aku baru nak tanya, mana satu ko non..nasib baik ko da bagitau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 🤣🤣🤣 Tuhlah.. reveal awal awal.. malas lah nak berteka teki

      Delete
  3. Nak tahu apa perasaa makan muka sendiri kih kihkihhh!

    ReplyDelete
  4. Oooo nanti aku nak order laa kek .. nak buat muka kucing aku Non, besday mereka nanti hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. Bila ekkk besday dorang... nak tahu jugakkkk... Jangan x makan kang biskut tuhh 😂

      Delete
  5. akak berjaya meneka..kira ada la irasnya..heheeh

    ReplyDelete
  6. ala comel gilerrr! sygnya nk makan.. hihi

    ReplyDelete
  7. Haha comel cookies tu. Kalau aku, syg nk mkn benda comel comel nona

    ReplyDelete
  8. Sanggup ke makan muka sendiri? Hehehehhe

    ReplyDelete
  9. Haah macam tidak sama muka sebenar dengan potret.

    ReplyDelete
  10. Nampak cantik menarik . Tapi kalau manis tue fikir banyak kali jugak nak habiskan

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐