Giveaway Sampul Raya Hipster

Giveaway Sampul Raya Hipster || Alhamdulillah, masih bernyawa, sempat join giveaway ni, sebab teringin nak menang hadiah sampul raya yang cantik cantik tuuu!


Harap harap ada rezeki.
Due date pada 12 April 21 tau. 

Bila tiba hari raya, ramai yang sakan membeli persiapan raya, dan di antaranya adalah sampul duit raya.
Kenangan kali pertama bagi duit raya adalah sewaktu tahun pertama dapat kerja. Cari sampul comel-comel..sebab excited nak pass duit raya.. Semangat kali pertama bagi duit raya tu...lain macam tau. Kalau zaman budak-budak dulu, aku siap asingkan ikut design yang lawa dengan tak. Lepastu simpan yang mana jadi favourite je....Haha~

Okaylah, pendek je entri dengan harapan tinggi dapat menang Giveaway Sampul Raya Hipster nih. Huhu~


7 comments:

  1. Good luck, Nona. Moga ada rezeki kita :)

    ReplyDelete
  2. Good luck Nona! Moga ada rezeki awak untuk menang.

    ReplyDelete
  3. Betul betul. Semangat bila pertama kali nak bagi duit raya tu. Terima kasih nona sudi join GA saya. Nantikan keputusannya nanti :)

    ReplyDelete
  4. Good luck. As pun nak join gak la...

    ReplyDelete
  5. good luck and selamat bersegmen :)

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐