Jatuh Cinta dengan Set Wawa Love Edition

Jatuh Cinta dengan Set Wawa Love Edition || Chak! Masih teruja diri ini dengan hadiah birthday dari my sister bulan lepas. Dapat edisi macamni pun dah bersyukur sangat. 

Walaupun kutahu sekarang ada keluaran set terbaru iaitu Wawa In Black, yang ni pun masih tak ketinggalan sangat. Aku tak pernah try apa apa barangan brand Wawa Zainal ni, cuma suka tengok life dia kat Instagram.

Wawa Love Edition dan Wawa Mysterious Romance

Memang sesuai dijadikan gift. Dalam ni ada empat lipmatte yang cantik cantik warnanya dan ada sebotol perfume EDP yang sangat menyenangkan baunya. Perfume tu lah Wawa Mysterious Romance!

Siap diselitkan kad bagi sesiapa yang beli set ni..Tak perlu cari kad lain dah....
Awww..cantik dan rasa sweet sangat!!! 

Meskipun bukan boyfren yang bagi, tetap rasa syok bila dapat! Haha...

Merah itu menawan! 

Kotak pun ada unsur love gitu...Nampaklah love edition... Baru cuba satu lipmatte huruf L tu..Terang benderang nok! Menyerlah betul masa gi food review haritu! Lepas siap makan minum semua..hilang dah...Hahaha..Kejap aje.. Tapi aku suka! Bila pakai tu bibirku nampak cantik je..... Cuma teksturnya agak kering..jadi aku tepek lip balm dulu sebelum menyapunya pada bibir.

Kalau ikutkan info dalam IG Wawa Cosmetics, setiap colour code tu ada makna tersendiri. 

Aku pakai L bermakna warna yang menggoda..Ohhhhh..Ohkay...Patutlah menyerlah keseksian bibirku... Hahaha.. Nak tengok gambar? Hmm, next time~

Colour Code:

L- Flirt 
O - Crush
V- Stranger
E- Adore


Perfume pulak bauannya manis manis..macam nak gigit diri sendiri! Kah!!  Overall, puas hati sangat! Best ada set ni! So anyone yang tak tahu nak bagi apa kepada wanita kesayangan anda, try la bagi set ni!! Confirmmmm tersenyum memanjang...Wohoooo~

Aku pun nak ucapkan terima kasihhh adikku, sebab bagi hadiah sweet seperti ini! Tak kusangka dapat memiliki brand popular gituu! 

Sekian, 
cerita birthday 2021 yang tak sudahhh..Lol











Notahati: Tak dapat dapat lagi sambal Khairul Ameng







13 comments:

  1. Wahh love terus box exclusive wawa love edition ni. saya haritu dapat yang fruity tu. Warna dia memang menyerlah giler!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaaa.. loveee terusss.. huhu.. fruity tu.. baunya pun mesti menyerlah giler.. Kan.. Kan.....

      Delete
  2. Cantikkk betul packaging dia! Haritu tengok kawan unboxing punn macam menarik perhatian jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye.. suka lahhh.. kalau sesapa dapat.. hehe

      Delete
  3. Hi...jom join GA ni!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  4. waaaahh.... comel la warna hadiah tu...
    suka suka kita tengok hehhee...

    heppi belated besday nona :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Youuuu.... Ye.. sama ler.. suka nengokkk

      Delete
  5. Kita tengok pun rasa wahhh cantik giler..macam berkenan pulak...hehe...
    Jemput singgah: https://www.mommyfiqa.com/2021/04/mamas-choice-product-rangkaian-produk.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wowww. nanti terjahh yee... tunggu free sikit... akan ku blogwalking...

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐