Tak Puas dengan Kacang Pool Bazar Ramadan Seri Alam, Johor

Tak Puas dengan Kacang Pool Bazar Ramadan Seri Alam, Johor || Alhamdulillah.. selamat berbuka. Ini kisah haritu di mana aku singgah ke bazar Ramadan untuk mencari makanan buat si perut. Sesuka hati aku letak nama tu..Haha..Sebab aku teruja pertama kali jumpa kacang pool kat bazar Ramadan! 

Tadaaaaaaa!!!!

Memang tak puas! Tak puas!
Maksud aku tak puas, bukanlah tak puas hati! Tapi tak cukup! Hehe.. Roti garlic sekeping tak cukup dengan kuahnya yang enak tu!

Aku suka jer kacang pool.
Selalunya orang ramai makan di kedai yang berhampiran balai bomba kat JB tu..

Tak tahu nak describe macamana..
Ada telur, bawang, kuah, limau....aaa.....sebati rasanya. ..

Boleh la u guys try....Lebih lebih lagi bila  makan bersama roti garlic, bertambah selera ..tapi dapatnya sekeping ajo..Haha..Memang dah setnya camtu..RM6 

Nyummmm!!!!! 
Kena dengan tekak saya!




Anyone suka jugak??









6 comments:

  1. nasib baik kita bkn peminat kacang pool ni hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhh.. x minat eh.. ok la.. tak terliurrr.. hehehe

      Delete
  2. Tak pernah makan kacang pool macam ni. Teringin nak rasa yang popular tu. Bagus juga ye ada yang jual di Bazaar.

    ReplyDelete
  3. semalam perasan gak ada kacang pool kat param seri alam tuuh.. tapi tu lah.. byk sgt lalat.. huhuhu

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐