Terima Kasih Untuk Sejadah dan Perfume Ini!

Terima Kasih Untuk Sejadah dan Perfume Ini! || Alhamdulillah, masih bernyawa. Minggu lepas dan minggu ni agak busy dengan buffet Ramadan preview..Fuhhh! Lenguh perut i tau!!

Lepastu semalam sampai tersalah salah buat kerja sebab nak kejor masa... Haish.. stress! Tapi bila tengok semula hadiah ni, sejukk hati kita... Hehe...Dapat hadiah dari pengerusi JDT Blogger, sempena birthday aku yang dah lepas bulan lepas..Muahahaha.. Sebab katanya, i pun bagi dia hadiah masa birthday dia rituu...Err..tak boleh bila diingat kenangan tart terbalik oi.. Baca di SINI 

Sejadah, dan perfume Victoria Secret

Meskipun luar tu bag brand Ameera Zaini, dalamnya isi lain, i tetap sukaaaa! Hahahahaha.. 

Mini sejadah tu pun cute behtul... Memang lama niat nak beli, tapi tak beli beli jugak.. Finally dapat.... Jimat duit i..
Hihi... Moga terus bermanfaat, dan mengalir pahala kepada si pemberi.. 


Wangi!!! I loike!

Thank You Sis Lin!
Moga sihat, dan dipermudahkan urusan selalu..











Notahati: Banyak nak update, tapi tak sempat sempat haih....


8 comments:

  1. Bestnya dapat dua dua hadiah tu. Suka dapat perfume. Wangiii

    ReplyDelete
  2. Perfume tu serious wangi. Salah satu bau favorite saya kalau beli VS :D

    ReplyDelete
  3. wahh wanginyer perfume smpi terbesersin wak.. hehehe

    ReplyDelete
  4. im using this perfume tu ! wangi gila kan

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐