Try Pokde Punya Murtabak Untuk Berbuka Puasa

Try Pokde Punya Murtabak Untuk Berbuka Puasa || Done semalam berbuka dengan Murtabak Pokde. Selalunya kalau murtabak ni memang makan time bulan puasa. Time tak puasa, order roti canai je...Entah lain macam feel nya ek..Haha..Ada je murtabak kat memana.

Kalini, mak aku cakap ramai beratur tunggu murtabak pokde. So balik kerja semalam terus aku cari tau..sanggup beratur.. Tapi takda la panjang mana pun.. Dorang ada je cawangan lain. Aku try murtabak pokde air biru.

Camni rupanya..Kuah warna merah berisi bawang.. Aku suka!!  Cuma saiznya kecik sesuai dengan harganya....memang tak cukup kalau beli satu jer.. Huhu...

RM3.50

Lembut! Isinya padat! Love!!!!

Member cakap, kuah gini makanan orang Kelate.

Aku perasan jugak..aku suka makanan Kelantan seperti kuih akok, nasi kerabu dan murtabak kuah gini..


Alhamdulillah! Done makan! 
Boleh beli lagik..Hihi






Post a Comment

7 Comments

  1. Murah RM3.50 tapi saiz kecil jadi tak cukup 1 kan hahaha.

    ReplyDelete
  2. Isi padat tu yang puas makan tu. Harga boleh tahan murah juga ikut saiz. Bulan puasa kalau tak pekena martabak tak sah kan :) Dapat pulak tu yang mengikut selera.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyee.. mesti nk pekena jugak.. Tak sah kalau x dpt.. hihi

      Delete
  3. Pasti sedap sampai pelanggan beratur panjang

    ReplyDelete
  4. saya tak suka kuah merah tu. suka cicah dalca.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐