Perempuan Period Masih Boleh Rebut Pahala Ramadan

Perempuan Period Masih Boleh Rebut Pahala Ramadan || Alhamdulillah, dah hari keempat puasa harini. Ada yang dah ponteng ke tuu?? Ops, bukan ponteng yang sengaja, tapi memang tak boleh puasa kerana datang bulan. Allah beri cuti ni untuk wanita je.. Kalau wanita jadian, takda jugak tau.. Hohoho.. 


Nah, sedikit info dari Instagram Majalah Remaja.














 

Post a Comment

9 Comments

  1. alhamdulillah...perkongsian yang sangat bagus untuk yang beraya awal "D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. uiii. lom raya lah.. ahahaha.. raya kejap je.. pastu sambung puasa... Kih3

      Delete
  2. Nice sharing, atleast tak boleh puasa, kita masih boleh buat pahala lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeszzaaa.. Behtul ituuuu! At least, dapat pahala lain... Tapi actually, amalan ni, time bulan lain pun memang digalakkan selalu... Betul takkk. Hehehe..

      Delete
  3. Alhamdulillah..mari kita mengumpul pahala dibulan puasa. Cuti tak bermakna tak boleh buat apa apa untuk tambah pahala, kan :)

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐