Moreh Time : Sedap Lain Macam 'Rielkis' Keluaran Aeril Zafril Nih!

Moreh Time: Sedap Lain Macam 'Rielkis' dari Aeril Zafril Nih || Sedapnyaaaa! Uish, nice jugak Rielkis dimakan sebagai menu moreh... Makanan moreh selalunya menu yang tak berapa berat. Jenis makanan ringan-ringan macam buah-buahan atau dessert, yang manis-manis gini memang sesuai sangat woo! Sambil tengok TV, sambil menyuap makanan. Hahaa~ Ada yang dah pernah try Rielkis by Aeril Zafril nih tak? 


Memang setuju dengan tagline di situ!

'LEKAT DI GIGI, LEKAT DI HATI'

Masa aku kunyah dan makan tu, ingatkan nak simpan lama lagi, tapi bila dah terasa kat gigi tu, terus terasa nak makan lagi dan lagiii! Haha~

Disaluti dengan Chocolate Premium, cereal yang rangup dan boleh bertahan 4-6 bulan. Apa yang berbeza dengan choco jar yang selalu aku makan ialah dalam ni dicampurkan dengan berries. So akan terasa sesuatu yang kenyal kenyal masa makan. Bukan gigit cereal jer tapi kita juga mengunyah berries yang ada. Haaa, enjoyy!

Riel Mini Crunch

Ada lagi dua jenis cereal iaitu Riel Ball dan Riel Rice.



Nyum, nyummm!!!! 
Nak try lagi lah nanti.. Haritu try sebab adik aku bagi hadiah sempena birthday, dia bagi set laki binik terus... Rielkis dan set Wawa Love Edition yang awesome nih! 


Sekarang bertambah lagi produk baru, Red Velvet Cookies namanya!! Fuh, terliur i!


Post a Comment

8 Comments

  1. Tak pernah try lagi, ni nampak gaya WAJIB try ni! Nampak sedap! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. YessszzAa... WAJIB.. Hahaha... Kalau bawak balik kampung masa raya, confirm berebut wooo

      Delete
  2. tengok iklan die semua gempak2 kan. hebat btol marketing. tapi yang penting setanding dengan kualitinya. nk try lah nnti

    ReplyDelete
  3. Belum pernah cuba. Bila kata sedap lain macam, itu yang tak sabar nak cari.

    ReplyDelete
  4. Wah baru tahu mereka ada jual makanan pulak. sebelum ni cosmetic je. kalau sedap memang repeat order kan.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐