Cuba Jugak Nasi Hang Lekiu Single, Sitty Cafe

Cuba Jugak Nasi Hang Lekiu Single, Sitty Cafe || Kenal Sitty Travel? Alah, bas pelancongan tu? Ini kedainya. Aku pun singgah ler...Hehe.. Saja nak cuba Nasi Hang Lekiu Single dorang...Alang alang kita masih single nii..Hahahaa..Takda kena mengena kot!

Untuk set ni, ada daging masak asam pedas..
Fuh, sedap! Pedassss betul..Cuma masamnya biasa jer...takda lah masam sangat..

Telur + Sayuran + Sambal Belacan


Nasi Hang Lekiu Single

Warna gambar jadik gitu sebab pencahayaan dari lampu tepi yang berwarma camtu...

Suasana di dalam. Bersih dan tenang.
Ada air cond tau.

Hiasan dalaman cantik, ada banyak jam dan waktunha tu di set mengikut beberapa negara lain.. 

Ada menu lain jugak. Mantap woo!
Tak try nasi royale dorang...tak tahu apa rasanya...Huhu..

So, anyone pernah atau nak try??
Jom! Sekarang dorang ada pakej Ramadan...untung untung dapat RM500 duit raya kalau beli pakej Ramadan 2021 tuh!!

Alamat seperti tertera di bawah...

Lepastu nanti nampak ada beberapa bas Sitty Travel kat sana, haaaa... nampaklah Sitty Cafe ni terus...Hihi


Alamat: 

NO 30, JALAN MAWAR 3/1, PG SQUARE, BUSINESS CENTRE 2, PASIR GUDANG, JOHOR







11 comments:

  1. Replies
    1. Yee... saja je nama menu ni tauu. Hahahaha...

      Delete
  2. Replies
    1. Err. alamak, x dapat nak jawab soklan tu . hehe

      Delete
  3. Replies
    1. Memang nice.. memang sedap...bukan namak je.. hahahahaa

      Delete
  4. Sedapnya menu2.. kedai makan pun bersih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tahan sedap... ya.. bersih tu sy sukaaa. hehehe

      Delete
  5. Tak pernah dengar Sitty Travel. Hidangan ringkas tapi menyelerakan betul tengok kuah pekat tu ha.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐