Aiskrim Blackpink in My Area!!!

Aiskrim Blackpink in My Area!!! || Nice nya! Blackpink in my area! Pernah try ke brand ni? Actually, dah lama tak makan aiskrim....Ini first time makan aiskrim selepas sebulan pantang benda berais dan bergas sebab masa tu baru dapat sakit tekak disusuli terkena Covid 19. Lol... Beli dengan kawan tempat kerja. Aku try perisa durian D24, mint oreo dan strawberry velvet.

Aiskrim

Aiskrim Strawberry Velvet

Sedapnyaaa terasa kat tekak..Untuk perisa strawberry velvet ni agak rare, tapi rasanya seimbang..taklah terlebih rasa strawberri, tak jugak terlebih rasa velvet, it is just nice gitu! Baca jugak tentang Churros Velvet. Mint oreo tu favourite my sister, memang dia puji la rasanya tu..Sedap!!! Durian? Tak manis sangat, baru pertama kali try aiskrim jenis durian D24..Huhu~

Overall, boleh try lagi...nanti ada perisa kopi..haruslah daku mencubanyaa!!!! Makan aiskrim takda masalah ye.. Yang menjadi masalah bila rasa nak makan aiskrim secara kerap! Uhhhh! Bahayaaaaa~

Sekitar Pasir Gudang:
Whats App Puan Suhana di +60 18-367 4387


Notahati: Ceria bila dapat makan aiskrim!


Post a Comment

3 Comments

  1. Blackpink kumpulan Korea atau nama sahaja?
    Puji sedap teringin pula.

    ReplyDelete
  2. Ingatkan betul betul blackpink korea tu. Rupanya nama je blackpink ye. Menarik perisa mint oreo tu.

    ReplyDelete
  3. Tak pernah nampak brand blackpink ni.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐