Kitsui Coffee Xslim Shapez untuk Kurangkan Lemak Badan

Kitsui Coffee Xslim Shapez untuk Kurangkan Lemak Badan || Hai Korang! Anyone pernah tak rasa sentiasa lapar? Baru sejam makan, terasa nak makan lagik? Susah nak kawal selera makan? Terasa badan kurang cergas? Sekarang Nona terasa macamtu..Dulu boleh tahan diet, but few month later…berat naik balik dah ni oi! Kena gigih nak kuruskan badan semula ni!

Ok, jomlah try Coffee Xslim Shapez ni. Bagi yang kurang minat kopi, tak dapat lah nak cakap apa, but you can try it first untuk tahu serasi or not. Ok?

Kopi ini merupakan supplimen kurus, formulasi terbaru daripada Korea. Ianya diperbuat daripada bahan bahan halal semulajadi. Selain itu, ianya bebas bahan bahan berbahaya seperti Sibutramine dan bermacam macam lagi.. Apa itu Sibutramine? Nona cerita kat bawah nanti ye… Kopi ni jugak memiliki Halal dan GMP Certified, seperti dalam info di bawah:

Nona excited nak try sebab antara ramuan yang hebat di dalamnya ialah Korean Ginseng! Woww, apa rasanya eh? Segala kebaikan bahan semulajadi utama adalah seperti di bawah:



Kopi ini sesuai untuk siapa ye?

1.     Mereka yang berlebihan lemak di bahagian leher, lengan tangan, perut dan peha kaki.

2.       Berat badan bertambah setiap bulan.

3.       Selera makan yang kuat.

4.       Badan yang cepat, letih dan lesu

5.       Tidak mengamalkan cara pemakanan yang sihat

6.       Kuat berdengkur

7.       Kurang bersenam atau tidak bersenam

 

Wahhhh, Bestnya.. Kitsui untuk kurus, dan sihat!! Ini yang diingini ramai orang, kan termasukah Nona! I need to slim and fit lahhh lepas dijangkiti Covid ni..Haih!  Kita habiskan sekotak ni, tengok perubahannya  ye. Nona dah try minum dua sachet, apa yang Nona dapat cerita ialah terasa bertenaga. Badan sedikit cergas, mata jadi segar masa minum time petang tu. Badan Nona baru baru ni berangin je.. Nona try minum ni dan satu jenis air lain, ternyata ada pengurangan jugak!

Sedap Ker??

Bagi Nona, rasanya tak pahit pun, dan tidak juga terlalu manis. So sedap je bila diminum. Ginseng tu agak terasa jugak tau tapi boleh diterima tekak. Ya, I’m not migraine after drink it.. Hehe. Kalau boleh, nak minum dua sachet terus dalam sehari..

17 sachets x 15 gram

Cara-cara penyediaan yang mudah:

1.       Campurkan satu sachet ke dalam 150 ML air suam atau air sejuk.

2.       Goncang sehingga larut sebelum diminum.

3.       Minum segera setelah digoncang.

Dan untuk kesan lebih baik, sila minum air kosong secukupnya sepanjang hari.

 

Oh ya, Kat atas tadi Nona ada mention pasal Subtramine kan? Sibutramine adalah bahan larangan daripada pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dalam ubat kurus tau. Berdasarkan data daripada kajian Sibutramine on Cardiovaskular Outcome Study, penggunaan Sibutramine didapati meningkatkan risiko kardiovaskular seperti serangan jantung, dan strok terhadap pesakit obes yang mengambil ubat berkenaan. Maka dengan itu, KKM sudah memutuskan untuk menggantung pendaftaran ubat subutramine.

Now, Mari tengok Ceritificate of Analysis (COA) mereka sama ada memiliki bahan bahaya tersebut atau tak.


Terbukti kitsui tiada kandungan sibutramine selepas ujian makmal dilakukan! Kitsui diperbuat daripada 100% bahan halal semulajadi. TIADA BAHAN LARANGAN!




Selain daripada nak tahu rasa Ginseng Korean, Nona teruja tengok feedback daripada mereka yang mengamalkan produk ni. Positif feedback nampak gayanya!!! Nak jugak body shape macam mereka! Banyak jugak penurunan secara sihat tu! Fuhhhh, semangat tetiba!







Last one,  tagline yang menarik.

KITSUI, CANTIK SEMULAJADI


Haaaa.. Menarik kan kandungan serta benefit kat dalam Coffee Xslim Shape brand Kitsui ni?? Sekiranya ada yang berminat, bolehlah refer:

 'Instagram Kitsui Malaysia'

 

This one is trusted brand, no worries sebab sebelum ni Nona ada try dan cerita pasal Whitening BB dan Vita C+Shine Kitsui jugak.

 

 



Post a Comment

3 Comments

  1. produk terbaru kitsui ye. Biasa nampak jenis buah buahan je.

    ReplyDelete
  2. Kena try flavour ni pulak. Yg Coco pon sedap. So far serasi dengan brand ni

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐