Bertemu Oktober 2021

Bertemu Oktober 2021 || Syukur, masih dapat sampai ke Oktober 2021 ni. Jarang buat entri masuk bulan baru melainkan ada event or something yang aku plan. Bulan ni ada event apa bagi Nona? Kahwin? EHHH, BELUM LAGIK. Cuma rasa bersyukur dah melepasi bulan September lalu, bulan yang tak berapa best to me, sebab dijangkiti virus Covid 19. Selain daripada itu, kereta rosak dan terpaksa masuk bengkel pulak. Wahduhhh! 

I hope bulan Oktober ni segalanya baik-baik dan harmoni jela. Moga sihat selalu dan dipermudahkan urusan kehidupan. Amin ya Rabb.

1 Oktober juga merupakan hari kopi sedunia.
Sudahkah korang mengopi pada hari ini?? Hihi...




Post a Comment

8 Comments

  1. samala nona..kak shida pn bulan september yg x best huhuuu

    ReplyDelete
  2. Dh nk tido br tau arini hari kopi sedunia.. Namok sgt x amek tau kan hehe

    ReplyDelete
  3. Hish.. Nescafe pun buat kontest tu. Haha bukan kaki kopi sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhhh.. Hehe.. sy pun bukan kaki kopi sgt...

      Delete
  4. Hari-hari mengopi.
    Harap juga bulan Oktober lebih baik daripada bulan September.

    ReplyDelete
  5. Selamat masuk bulan Oktober. Semoga yang baik baik je di hari mendatang. hari hari mengopi Nona :)

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐