Luncheon di SDS Aeon Tebrau, Johor

Luncheon di SDS Aeon Tebrau, Johor || Alhamdulillah, ini kali kedua dine in setelah tamat tempoh kuarantin haritu. Kali pertama rasmikan dine in di The J, Seri Alam. So kali ni pilih tempat lunch kat SDS Aeon Tebrau. First time singgah sini, before musim Covid dulu pun aku tak pernah singgah. Huhu.. Aku pergi pada hari dan time bekerja, so tak ramai sangat manusia masa tu. Meja sekelilingku banyak kosong, takda orang langsung. Lega sikit..Hihi~

Tekak nak makan makanan Korea dan Jepun.. Hamekkk dua hidangan ni terus..

Oppa Spicy Chicken Wing
Sedap, tak pedas mana pun..Tiga peha, tiga wings.


Korean Chicken

Mereka sediakan plastik kat sana..
Kita guna ler...Sekali tergigit plastik tu sekali masa makan. Lol!

Ada lagi satu menu, namanya Kaifuku Ryoku Ramen tapi untuk menu ni, a
ku takda gambar elok, just buat boomerang jer.

Gambar kat bawah ni, not clear sangat makanan dalam mangkuk tu.. HAHA..


I love food more! Gemuk bertambah tambah pulak ek!

Honey Lemon

Since terkena jangkitan C**, aku dah start minum air lemon dan madu..So nampak ada air honey lemon dalam menu, terus grab.. Syukur! Kekenyangan pada hari tersebut! 


Korang pernah luncheon di SDS Aeon Tebrau, Johor tak?
Berhampiran dengan Fanpekka..kat level atas tu..


Post a Comment

5 Comments

  1. Haritu baru gak makan SDS tapi di Johor Jaya.. memang tak pernah mengecewakan, sedap...

    ReplyDelete
  2. Ayam goreng tu tempting betul. Masuk resto Korean kena ada menu ayam goreng tu. Belum pernah lagi makan kat SDS AEON Tebrau ni. lalu AEON tu pernah lah kalau nak ke HSI.

    ReplyDelete
  3. ayam tu, baca lak entry ni memalam. kruk krak kruk krak perut. Aiguu~

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐