Sedap Jugak Churros Red Velvet

Sedap Jugak Churros Red Velvet || Haritu tak tahu nak makan malam apa. Saja singgah tapak night market tempat aku ni... (Taman Rinting area berhadapan Mewah Cafe) Ada jual makanan aje, pakaian dan barangan lain belum ada. Maka ternampak churros ni, nampak macam sedap je perisa red velvet. Terus order. Harganya RM7 untuk lima stick. Kalau churros biasa, rm5 dapat 7 stick churros..



Nikmatnya dicicah dengan coklat dip tu...
Lembut betul..Sesekali bolehlah layan..Jangan selalu..Kan..


Korang pun peminat churros tak??




Post a Comment

4 Comments

  1. Habis semua nak red velvet kan. Kita dah lah peminat Red Velvet tau. Tergoda okay. Kalau ada depan mata ni hadap sorang je. hihi..churros suka, red velvet pun suka. Bila bergabung pasti sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, Kannn...akak peminat dedua ni... Gabung dedua tu memang meletop terusss! hihi

      Delete
  2. tetengah malam ni..kejam sungguh postingmu pada tekak ammi non

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐