Dine In di The J Cafe, Seri Alam

Dine In di The J Cafe, Seri Alam  || Bila dah dibenarkan dine in, kemain happy kan.. Tapi aku tak terus dine in. Setelah masuk kerja beberapa hari, barulah berani dan yakin sikit nak dine in. Masa pergi ni, tak berapa ramai, banyak jugak meja kosong. Angin sepoi sepoi je dine in sini...Sebabtu I like! Korang dah dine in kemana mana ke?? Atau masih fobia and stay home?

Jom tengok menu haritu.. 

Crispy Chicken Chop with Ham and Cheese (RM10)


Agak masin, takda sos pulak menu ni.. So cepat terasa muak la jugak..Haha..Tapi sebab tekak nak makan cheese cheese.. Habislah jugak makanannya..Kahh! Jarang Nona tak habis makan...

Smiley Potato Fries (RM5.90)

Manyak sinyum haaaa dah boleh dine in.. Hihi..

Sedap fries ni... Aku siap tapau bawak balik rumah!!
Ok settle dine in! Best makan luo sebab nak cuci mata jee..Kuang3!













Notakaki: Alhamdulillah, setelah dine in, aku merentas daerah harini..Moga selamat semuanya






Post a Comment

12 Comments

  1. alhamdulillah
    ramai dine in skrg ni
    tgk tmpet2 mkn dah kembali meriahh

    ReplyDelete
  2. tengok gambar pertama pun dah terliur sangat2

    ReplyDelete
  3. Wahhhh.. ok, bagus gak tu .. lebih safe gitu

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Huyyyyyooooooo! Nice!!!! Jauh gak tuu dari rumah kannn

      Delete
  5. Sedapnya menu western nona. Agak lama jugak tak order menu western ni. Tenggelam chicken chop dek kerana segala dressing sos.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐