Borong Chocodap's 'Lebih Dari Sedap'

Borong Chocodap's 'Lebih Dari Sedap'  ||  Bila nampak akak tempat kerja ni masukkan gambar jualan coklat Chocodap's tu kat Whatsapp group, tekak terusss teringin!! Sebelumni pernah dah rasa beberapa jenis dari brand ni, memang sedap kebanyakannya. Now, mereka dah pelbagaikan jenis coklat. I Like! 

Sepaket (100g) : RM10

LEBIH DARI SEDAP!!!!


Aku order empat jenis seperti di bawah ni: 

  • Chocolate Classic Raisin Milk
  • Chocolate Classic Almond Sesame
  • Chocolate Classic Meteor Chocolite
  • Chocolate Classic Hazelnut Dark

Yaaaaa, aku paling suka dengan perisa Almond Sesame ni haaa...Memang sedapp sangat...Unik coraknya..Aku panggilnya 'telur dinosour'. Maybe sebab dulu selalu tengok filem Jurassic Park, so auto teringat.. Haha.. . 






Err, tak semua untuk aku makan. Ada yang kubeli sebab nak bagi member..

Lepastu ada akak sorang ni bagi aku beberapa biji choc truffle and yogurt! Telan satu persatu..Kemudian bila dah rasa, Fuhhhh! Sedap lah yang truffle tuu.. Perisa yogurt tu bolehlah kemanisannya. Maybe sebab aku bukan peminat yogurt..Hihi... 


Korang pernah try?? Suka yang mana satu??













Post a Comment

2 Comments

  1. Meteor coklat tu macam batuan berwarna pulak. Banyak pilihan ada. Tak pernah lagi makan chocodaps ni.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐