Berehat bersama Dark Chocolate Kit Kat!

Berehat bersama Dark Chocolate Kit Kat! ||Hi korang! Tahu tak sekarang Kit Kat ada mengeluarkan produk terbaru dorang! Aku nampak ada pelbagai jenis dan perisa lain tapi aku lebih tertarik dengan Dark Chocolate! Hehe.. 

Dan semalam aku rehat memalam bersama Kit Kat! Ngehehe..  Biasalah, menunggu hujung minggu tu kadang kadang terasa lambat benor... Hahah.. Nak tambah mood tu atau kurangkan mengantuk  kadang kadang aku amek something sweet.. Macam makan coklat ke.. gula gula ke...

So baru baru ni try Dark Chocolate Kit Kat yang terkini! Sejak keluar iklan kat TV tu, aku dah teringin sangat nak try! Padahal ada je dark chocolate brand lain, kan! Hahahaha..! Banyak kali masuk Petronas, tapi belum ada rupanya.. Malas nak beratur kat Mydin semata mata beli seketul coklat..Entah ada ke tidak belum jenguk pun...Ahhahaa... Akhirnya dapat kat Family Mart!

Kit Kat

Kit Kat Dark Chocolate

Have A Break, Have A KIT KAT!!! 

Sedap jugak, tidak terlalu pahit dan tidak jugak terlalu manis. Sebati rasa antara pahit dan manis kehidupan 😃 Ini kalau pepagi tak breakfast, telan ni je memang bolehlah tambah tenaga..Hihi...


Apa lagi, jomlah berehat bersama Dark Chocolate Kit Kat!


Post a Comment

8 Comments

  1. dark choc... perghh confirm pekat gila cokelat nya tu hehehe

    ReplyDelete
  2. Ada nampak iklan kit kat dua perisa baru. Tapi belum beli lagi nona. Bila diterangkan tu macam terasa rasa sedapnya. suka dark chocolate.

    ReplyDelete
  3. Ada nampak iklan kit kat dua perisa baru. Tapi belum beli lagi nona. Bila diterangkan tu macam terasa rasa sedapnya. suka dark chocolate.

    ReplyDelete
  4. Ada nampak iklan kit kat dua perisa baru. Tapi belum beli lagi nona. Bila diterangkan tu macam terasa rasa sedapnya. suka dark chocolate.

    ReplyDelete
  5. Ada nampak iklan kit kat dua perisa baru. Tapi belum beli lagi nona. Bila diterangkan tu macam terasa rasa sedapnya. suka dark chocolate.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐