Dressvy Menyediakan Dress Yang Simple tapi Elegant dan Sesuai Untuk Wanita

Dressvy Menyediakan Dress Yang Simple tapi Elegant Untuk Wanita || Hi korang! Betul tak kalau Nona cakap, kebanyakan wanita selalunya sukakan pakaian dan barangan cantik, kan. Haaa, harini Nona tulis entri khusus untuk kaum wanita. Wanita sahaja ya. Siapa suka pakai dress? Nampak sangat feminin bila seseorang wanita tu menyarungkan dress pada badannya. Nona pun suka pakai dress tapi selalunya kalau beli kat luar mesti kena potong sikit sebab kurang ketinggian. HAHA.. 

Kini, Dressvy mengeluarkan pelbagai pakaian khusus untuk para wanita di luar sana. Terdapat party dresses, mini cami dresses, casual dresses, floral dresses dan banyak lagi dresses for women! Bukan setakat dress, ada jugak jumpsuit, sweater, coats, pants, and skirts! Rambang mata kita tau!

ABOUT DRESSVY

DRESSVY is an international B2C fast fashion e-commerce platform. The company mainly focuses on women's wear, offering a wide range of different styles of clothing to beautiful girls. DRESSVY mainly targets Europe, America, Australia. The brand was founded in 2013, and since then it has upheld the philosophy that "Enjoy the newest fashion at affordable prices". 

DRESSVY prides itself on offering on-trend styles catering to both young women and teens at affordable prices. DRESSVY adheres to the concept that "everyone can enjoy the beauty of fashion." DRESSVY is able to stay on top of the latest fashion trends from around the globe while rapidly bringing these styles to market. So whether you're searching for boho dresses and graphic tees or patterned blouses and chic swimwear, DRESSVY is the ultimate one-stop-shop for the modern yet economical fashionista. It aims to promptly offer stylish quality products at appealing prices to every user in the world.

 

To be honest, i love the collection inside this website sebab nampak ciri-ciri elegant, versatile dan terletak cantik pada badan seorang wanita. Fesyen yang tidak terlalu heavy tapi tetap boleh memukau mata yang memandang. Terlebih dahulu, aku just nak bagitau terdapat beberapa pakaiannya yang terletak ngam ngam pada badan dan sebahagiannya menampakkan sisi keseksian gitu. Selain itu, adakalanya cuma ada satu saiz je untuk pakaian tertentu. Maka pilihlah yang terbaik ikut citarasa korang. Untuk harini, Nona nak fokus pada dress yang ada dalam Dressvy ni.

Baju di bawah ialah salah satu contoh maxi dress. Simple but elegant!

Dress

Wrapped Chest Camisole V-Neck Irregular Dress.

Teringin nak pakai pakaian white colour tapi belum berani. Tunggu slim sikit baru try. Hihi..

Ini kalau orang yang free hair, memang nampak cantik gayanya. 

Next, cami dress. Contohnya seperti di bawah:

dress

Imitation Mink Velvet V-neck Top Suspender Skirt Set

Masih bertemakan hitam dan putih.  Simple dan comel gituh. Design V di bahagian leher tu nampak selesa dan luas.  Kalau aku, aku suka macamni. Sebab keluar rumah pakai tudung. Kan..


dressvy

Plaid Fishtail Strap Turtleneck Top Dress Set

Ini jenis tutup leher terus. Kalau jenis cepat rimas, jangan pilih macamni punya. Yang ni ada sampai saiz L. Nice lah berkotak kotak gitu! Ish, kalau kurus..aku nak jugak try.

elegant

Lapel Check Puff Sleeve Dress with Belt

Yes, i prefer  black and white colour dresses! One day aku pakai gabungan black and white! Hehe.. Oh ya! Banyakk lagi design dresses party yang colourful, menarik, elegant, simple but nice dan selesa dipakai (Depends on your size).  

Kalau korang berminat nak try jugak, bolehlah  terjah link di bawah:

Website Dressvy                                : https://www.dressvy.com/

Link Page untuk Koleksi Dress Lain : https://www.dressvy.com/collections/women-dresses

 




Post a Comment

4 Comments

  1. Cantik-cantik semua.
    - blog walking - done follow

    ReplyDelete
  2. Cantiknya but i guess for my self tak berapa cantik kot sbb Aini size 2xl..hehe

    ReplyDelete
  3. Cantik cantik dress nya. Kena kurus nak pakaia dress macam ni. Huhu...

    ReplyDelete
  4. Cantik cantik dress nya. Kena kurus nak pakaia dress macam ni. Huhu...

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐