Tapau Kek Pisang Cadbury di Kafe Neli by Nellysa

Tapau Kek Pisang Cadbury di Kafe Neli by Nellysa || Kisah haritu lepak dan makan makan bersama kak Hernee, kitaorang tapau makanan bawak balik. Aku tak tahu nak tapau apa, macam-macam menu sedap yang ada! Tekak teringin dessert dan makanan yang tak heavy...Haaaa, bila nampak baklava dan kek pisang cadbury nih, terus mintak pelayan tolong ambil bawak gi kaunter! Hehee~ 

Kafe Neli by Nellysa

kek pisang cadbury

Zoom In (Sometimes ada orang geli tengok bentuk yang tuuuu...)

Kek Pisang Cadbury

Sedap! Moist dan penuh coklat! 
Kat dalam tu takdalah selit coklat, kek pisang moist aje. Manis dan tak muak..Adik adik aku cakap sedap.. Ini bagi semangat nak try beli lagik! KAHHH!





Post a Comment

15 Comments

  1. mmg mula2 wak tgk pun geli mcm ada ulat atas kek ituu.,. hehehe
    sedap tu yg pennting ;p

    ReplyDelete
  2. Kalau yang memuakkan tu, nak beli lagi pun fikir 3 4 kali kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tuhhh.. kalau memuakkann.. fikir beberapaa. kali gak tu.. atau kena selang beberapa bulan baru beli lagik.. hehee

      Delete
  3. Nampak macam ada mee pulak
    yang penting sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. betul.. macam ada mee.. tapi bukan mee.. gituh.. Yang penting adalah kesedapannyaaa.. setujuuuh

      Delete
  4. Kek pisang kalau pandai buat memang sedap. Adoi terasa dekat tekak

    ReplyDelete
  5. Kalau dah sodap, haruslah membeli lagi. cuma topping dia nampak kurang fancy sikit lah. Tapi kalau dah sedap, tak pandang dah rupa topping dia tu. Janji sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa.. ini gambar baru keluar dari peti ais.. gituh pulak jadiknya... Hahaha

      Delete
  6. toping tu coklat rice ke nona???

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐