Throwback Sabtu: Selamat Pengantin Baru Yana (Anak Blogger Sis Lin) dan Suami!

Throwback Sabtu: Selamat Pengantin Baru Yana (Anak Blogger Sis Lin) dan Suami! || Alhamdulillah! Selamat sudah diijabkabul dan majlisnya! Nona pergi pada hari malam berinai dan majlis persandingannya. Terima kasih atas jemputannya blogger sis Lin! Cantik sangat semua majlis yang dilangsungkan. I feel teruja! Inilah first majlis kahwin yang aku pergi setelah beberapa bulan terbantut segala aktiviti! Hehe..Tengok orang kawen pun dah rasa bahagia beb! 

Lebih membuat aku teruja sebab lokasinya di Bizmillah Ariz Hall Eco Palladium, Johor! Haaa..inilah yang retis Mila punya services and catering tuh.. I kagum lah! Segala S.O.P dijaga dengan baik dan elok teratur segalanya.

Pengantin Baru

Cantik sungguh pelamin sampai ke pengantinnya.

Selamat Pengantin Baru kepada Yana dan Khidir!
Semoga berbahagia dan berjaya membina sebuah keluarga.
Semoga saling mencintai sampai akhir hayat. AMIN!

Majlis Kahwin

Of course with mak pengantin! (Yang di tengah)
Berseri tengok blogger sis Lin haritu dapat menantu, lepasni dapat cucu pulak!!!! 
Siapa mereka ni? Ya, ini senior saya dalam dunia blogging. I love them both.

Kenduri Kahwin

Nak jugakk posing sorang! 
One day berdua macam kat belakang tu, okayh! 


Nasi Minyak

Rindu makan nasi minyak rumah pengantin, dalam suasana majlis kahwin! 
Agituhh panjang ayat! 

wedding

Wehhh, ada orang karaoke! Tempat orang nyanyi pun cantikkk kau!


blogger

Chak! Kemain besau gambar selfie!
 Hello blogger  Hernee Nazir!
Nasib sesama datang lambat ek haritu! Bahahaha!

Ada ler teman bergambo kat pelamin! 

pengantin

Sekali lagi! 
Selamat Pengantin Baru Yana dan Suami!

Tumpang pelamin orang lain dulu sebelum pelamin sendiri.. Hahaha! 


Pssst: Suka gift yang diberi, ada lilin, telur pindang dan gula kapas yang sedap! Tapi haritu amek gambar tak clear sangat.. So tak post la yo.. Thank you pengantin dan semua yang terlibat dalam menjayakan majlis gemilang ni! Hehe..






Notahati: Seronok tengok orang kahwin!


 








Post a Comment

9 Comments

  1. Wah...seronoknya. Cantik pelaminnya. Rasa macam nak naik pelamin lagi sekali.
    Nasi minyak tu nampak sedap. Tambah-tambah ada daging masak hitam kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh, boleh ja nak naik pelamin lagik! Dengan orang yang sama! Hahaa

      Delete
  2. Terima kasih Nona.. ada rezeki tunggu laaa jemputan anak lain pulak... ke Nona dulu hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah... thanks to youu too.. Hehe.. Sy rasa anak sis Lin lagi naik pelamin dulu ni, baru sy pulak..

      Delete
  3. hhahahaha kita pun nak tunggu pelamin nona juga la hehehe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..tahniah untuk pasangan pengantin anak sis lin. Semoga berbahagia sampai syurga. InshaAllah lepas ni giliran nona. Serba serbi cantik semuanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillahhh.. Amin doanya.. betuk tu, serba serbi cantikkkk... Suka sangat tengok

      Delete
  5. sampai jodoh nanti kita tumpang pelamin nona pulak hehehe. thanks nona. jadi geng dtg lambat hahaha

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐