Makan Paru Belado dari Dapur Mampir

Makan Paru Belado dari Dapur Mampir || Pedass!  Memang pedas yang sedap lah paru belado nih! Puas hati betul bila makannya! Seller siap tanya kalau nak tambah sambal ke tak. Aku of course la nak tambah. Kat mana beli?? Haritu beli kat Food Bazar yang dibuka kat parking area Toppen mall. Now dah tutup.. Semalam last day. Tapi tak perlu risau, ada details kat penutup tu kalau nak beli lagi..Huhu~

Paru Berlada


Tak boleh kerap makan biji sambal besor besor camtuh..Huhu~ Tanpa sambal tu pun, memang dah rasa pedasnya cuma taklah pedas sampai sebu perut.. Apa pun, memang sedap! Bawak gi kerja keesokan hari pun still sedap wooo!




Post a Comment

3 Comments

  1. Nama dapur sekali baca macam lampir pulak. huhu..penggemar paru mesti suka jenis pedas sikit ni. betul gak tu, biji cili besar besar tak berani jugak nak makan lebih lebih.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐