SHARNAAZ AHMAD SANG BARA MAHARAJA LAWAK MEGA 2021 RUPANYA!

SHARNAAZ AHMAD SANG BARA MAHARAJA LAWAK MEGA 2021 RUPANYA! || Hahahahhaha! Tulisan besar terus aku letak! Haha... Betullah sangkaan netizen! Ramai yang cakap antara Sharnaaz Ahmad, Tok Ram dan Fizz Fairuz pun ada! Memula Kamal Adli keluar, semua terfikir fikir iye ke tak.. Takkanlah Kamal tak bagitau biniknya kan...Mau merajuk Puan Uqasha tuh! Kahhh!

SANG BARA MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Siapa agaknya next sang bara for 2022 pulak.. Hihi! 

Apa pun, tahniah kepada semua pemenang Maharaja Lawak Mega 2021! Aku tertarik dengan opening MLM 2021 kalini. Nampak canggih gituh! 

PARA PEMENANG MAHARAJA LAWAK MEGA 2021:

Tempat Pertama (JUARA)         : TIRO (SHARIF ZERO, SYAIFUL ZERO, DANIAL ZAINI)

Tempat Kedua (NAIB JUARA) : PUTEH (MAMAK, VICHA, ALI)

Tempat Ketiga                            : BORO (ACHEY, ATU, FAD)

Tempat Keempat                        : BAHYE (ZAHID AF, SHASHIC, NIZAM JENTIK-JENTIK)

Tempat Kelima                           : TOBAT (BELL NGASRI, ROPIE, AJAK SHIRO)

TIRO

Bestnya juara dapat RM500,000 tuh!!! Rezeki masing-masing bersesuaian usaha yang mereka lakukan. Aku pun undi dorang jugak kat website! Huhu..  Bagi aku, sangat memuaskan hati dengan keputusan pada kali ini. Program Maharaja Lawak Mega terbaik dan always menghiburkan! Tak kering gusi kalau lawaknya mengena! Yang menarik MLM kalini adalah Sang Bara! HAHAHAHA..Tibberrr! Korang pun memang dapat teka Sharnaaz Ahmad tu sang bara Maharaja Lawak Mega, kan?? 



Notakaki: Esok tonton Anugerah 'Drama Sangat' pulak.. 

Post a Comment

10 Comments

  1. selalu menghiburkan program ni tapi season ni langsung takda tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa, baru start semula, kan.. Huhu.. Saya pun tengok selang selang... dah nak final baru try layan bebetul.. huhu

      Delete
  2. sejak terminate astro tak tengok dah. nona sebut sang bara tu baru la tau ada rupanya sekarang eh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adaaaa.. hehe.. sentiasa menanti siapakah sang bara..

      Delete
  3. Layan juga MLM 21 ni
    Tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  4. Persaingan sengit. Semua finalis all out melawak. Akhirnya dah tahu siapa sang bara. Bagai yang disangka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. Ya.. sengit betul.. Ooo.. akak dah sangka sangka gak eh

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐