Pertandingan Reka Cipta Logo Muzium Layang-Layang Pasir Gudang

Pertandingan Reka Cipta Logo Muzium Layang-Layang Pasir Gudang || Berita baik! Anyone yang kreatif, dan minat cipta logo, silakan join this! Inilah masanya untuk meluahkan kekereatifan anda, tunjukkan pada duniaaaa..Hehe...Jika ada rezeki, dapatlah hadiah paling best tuh! Uish, bukan calang-calang hadiah ye...Kena fokus dan banyak buat draft percubaan untuk hantar ciptaan paling menarik hati..Gituh! 




Berminat? Apa lagi, jom cuba nasib!!!!

~Pergh, tiba tiba aku rasa nak belajar jugak guna adobe tu..KAH!



Layari Facebook Page Ini :


3 comments:

  1. haduii.failed bab adobe ni...adore jelah tau..ahahaha

    ReplyDelete
  2. alaaa takde AI, CS3 je ade..huhuhuhu...

    ReplyDelete
  3. Tak pandai pulak nak design guna AI. huhu..idea pun tak berapa nak ada ni.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐