Jom Buat Surprise Kepada Yang Tersayang dengan Khidmat 'Cinta Deco'

Jom Gunakan Perkhidmatan Cinta Deco untuk Buat Kejutan || Alhamdulillah. Masih bernyawa.Ok, ini kisah time birthday mak aku haritu. Surprise on my mom's birthday. Maksu aku berhajat nak buat surprise malam tu, tapi aku dah kat Melaka. Hehe..

Mulakan lakonan malamtu jugak... 

Whatsapp je terus, tanya mak camni, 'Mak, ada orang nak hantar barang saya, mak standby boleh tak nanti...mak tidur ke?'

Pastu, dengan adik-adik aku sekali aku diam-diam.. Tak cerita at all, sebab terlalu pantas plannya... HAHAH..Dan bila tengok yang sampai tu, camniiiii...Wowwww rasanya! 



Kasik CLOSE UP sikit....

Cantik giler, kan! Kemas dan nampak sweet je tema dekorasi yang dibuat ni...

Siap fresh flower kau! Wangiii! Sukalah tengok, cantik warna serta jenis sampul yang digunakan... Memang menyerlah hokay..

Ini, kalau ada orang bagi aku, pasti  banyak-banyak aku selfie dengan bouquet ni.. Hehee...



Terbaikkk, mak aku excited nak tengok bouquet tuuuu. 
Betul-betul tak ready tau, siap dengan suar tidoooo gituhhhh...

My Mom is smile and happy! 
Semoga sihat, kuat semangat, dan diberkati Allah selalu...
AMIN



Memang memuaskan hati kalau order dengan Cinta Deco! Aku pernah order time PKP dengan someone area Kempas (dirahsiakan details)..RM 50 tau...tapi aduh, kurang memuaskan dengan isi kandungan yang diberikan.. Tapi dah last minute punya pasal. Layankan aje kitaaaa.....


Untuk pengetahuan, Cinta Deco merupakan  one of surprise planner dalam Johor untuk area JB dan Pasir Gudang tau. So cakap jela nak tema macamana, dorang akan tunaikan dan deko sepenuh hati, sepenuh cintaaaaa... Chiaaaaaaa! Tak percaya, singgah IG Cinta Deco sekarang.. Bukan calang-calang deko, dan feedback kebanyakannya suka serta memuaskan hati..


Happy Muka Customer ~
Sedap pulak aku tengok Secret Recipe ^_^



Cantik-cantik semuanyaaaaaaa lahhhh


Untuk birthday, wedding, anniversary, saja bagi sebagai penghargaan, hadiah perpisahan, atau any event lah...Surprise bouquet ni boleh diorder tanpa ragu dan ownernya pun trusted person okay... 

NAK? KERR NAK JUGAKKK KERR??

Boleh Klik IG : Cinta Deco

atau

Whats App 012 7444018



16 comments:

  1. bestnya kalau ada orang bagi serpraisss

    ReplyDelete
  2. waa bestnya kalau dpt surprise

    ReplyDelete
  3. ok..nanti akak nak cuba servis yang ni pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah, cubalah sisturrrr.. Trusted punya okayh.. hehe. berbaloi hargaaa

      Delete
  4. cantiknya..kalau akak lebih suka makanan. HHhah

    ReplyDelete
  5. waaa bestnya dapat surprise! nak jugekkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaaa.. bestttttt... nanti mintak husaband buat.. heheee

      Delete
  6. Cantik2 semuanya. Confirm seronok siapa yg dapat tu kan...

    ReplyDelete
  7. Seronok ni dapat surprise flower bouquet, coklat dan cake.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐