Sarapan Roti Canai Sarang Burung di Restoran Sharifah, Taman Air Biru

Sarapan Roti Canai Sarang Burung di Restoran Sharifah, Taman Air Biru     ||  Alhamdulillah. Selesai bersarapan roti canai sarang burung. Orang Putih cakap, craving satisfied lah. Hihi.. Memang sangat Menyelerakan Dan puas hati lahhh... 

Nyum nyumm!!! MENGGIURKAN!
Sayang nak pecah telur tu..Hahahaa..

Datang roti canai sarang burung berserta daging Rendang Dan kuah Kari...
Daging Rendang tu rasanya manis manis tau, bila digaul semua memang ngam sangat dengan tekak seketul Nona. 

Gaul sebati, sedap!

RM 5

I love with this menu lah! Memang kena repeat lagi..sanggup aku keluar awal dari rumah semata nak makan roti canai sarang burung yang kini viral...

Hahaa..Mujurlah dekat je dengan tempat kerja, 5 minit je sampai tempat kerja aku..Hoho..

Roti Canai ni cuma ada dari jam 7 pagi Sehingga 12 tengahari saja. Kalau malam, kedai ni bukak tapi cuma ada roti canai biasa, takda special gini..


Info lanjut seperti di bawah:-




ROTI CANAI BIRD NEST
RESTORAN SHARIFAH
=============================

NO 1 Jalan 10/2 kedai perjiranan 10 Taman Air Biru 81700 Pasir Gudang Johor Bahru

UTK TEMPAHAN DAN PERTANYAAN
Whats App : 601170719091




8 comments:

  1. Replies
    1. Aduduu..kan..xpela..cari area berdekatan anda yo..

      Delete
  2. alamak menyelerakan betul rupanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang menyelerakan...cuba carik area berdekatan andaaaa..Hewhewwww

      Delete
  3. Uii..dia punya presentation tu terliur dibuatnya. Sedap tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, saya pun terliur masa first time tengok member up makanan ni..hahaha

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐