Makan Pisang Pelbagai Topping di Kapten Pisang

Makan Pisang Pelbagai Topping di Kapten Pisang || Alhamdulillah, burrpp...Hehee...Setelah makan-makan di Restoran Royale Kedah cawangan Melaka haritu, aku ngan member mencari dessert pulak. Baru ngam dengan tekak dan mood time tu... Hik, hik!

Sedapppp! Pastu bawak tepi laut..Perghhh..Lentok lentok makan..Hehe...

Ada banyak gila topping di dalam dua set yang berlainan..
Boleh pilih antara dua set, satu set lain jenis topping, lagi satu set pun topping lain, lebih mantap gitu perisa.. hehe.. 



Lokasi di sini, search je..Pasti ketemu


 

10 comments:

  1. Fuh, memang manissss woi.. hehee

    ReplyDelete
  2. Warga emas macam wak ni tak sesuai makan
    Gula tinggi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye wak, x sesuai...kalau nak rasa2 satu, boleh je wak..kongsi.hehe

      Delete
  3. Replies
    1. Memang, sangat meliurkann, masa beli tu..rasa nak ngapp je terusss..hikhikkk

      Delete
  4. wahhh, Kapten Pisang ya, nt kalau pergi Melaka boleh try. Kat JB akk suka beli di Kopikeju, Taman Daya

    ReplyDelete
  5. tak sempat nak ke sini hari tu tau.Kalau ikut plan banyak lagi tempat yang nak singgah...lain kali boleh cuba

    ReplyDelete
  6. best, kan.
    kalau ke bandar, aida sure singgah beli sekotak.
    kami 5 beranak makan, kekadang tak abis pun. byk!
    sedap :)

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐