PG MALL MENAWARKAN KEMPEN JUALAN TERBAIK BUAT PELANGGAN

PG MALL MENAWARKAN KEMPEN JUALAN TERBAIK BUAT PELANGGAN


Jadi kalini terdapat banyak kempen yang diadakan tau. Nona nak share kat sini dan ajak korang support sekali. Antaranya ialah :-

 

#1  PROUDLY LOCAL CAMPAIGN

Kempen ini bermula dari bulan Julai haritu sehingga Disember 2020. Wow, lama tuh!! Ada yang dah try order  tak? Tunjukkan suppot korang kepada local brand. Sapa lagi nak sokong jikalau bukan kita sebagai rakyat Malaysia sendiri…Kan? Hehee.. Untuk kempen ini, kalau korang nak diskaun semasa shopping tuh, korang boleh guna coupon code seperti di bawah:

Guna kod KBBM20 untuk RM 20 OFF tapi dengan pembelian sebanyak RM50

Guna kod KBBM 30, untuk RM30 OFF tapi minimum perbelanjaan ialah RM100

Beli lah apa jua barang local yang diinginkan asalkan support #BarangBaikBarangkita

Singgah link https://pgmall.my/proudly-local-campaign

Produk serta company apa yang terpilih dan terlibat? Rujuk di bawah:

1.     

  1. KH Superior Mart  | https://pgmall.my/KH-Superior-Mart

  2. Aik Cheong             |https://pgmall.my/AIK-CHEONG-COFFEE-ROASTER-SDN-BHD

  3. COBIZCO FOOD     | https://pgmall.my/Cobizco-Food-Industries -Sdn-Bhd 

  4. Chobe Master       | https://pgmall.my/CHOBE-MASTER

  5. Cactus Marketing | https://pgmall.my/Cactus-Marketing-Sdn-Bhd

  6. Butik Bos                | https://pgmall.my/Butik-Bos-Official -Store-1

  7. Costplus Online    | https://pgmall.my/Costplus-Online

  8. Softlove Malaysia | https://pgmall.my/Softlove-Malaysia

  9. Hurixs                     | https://pgmall.my/HURIXS-1

10. Lee Hin Motor      | https://pgmall.my/Lee-Hin-Motor






#2  HOME ESSENTIAL CAMPAIGN


Ini sudah tentu berkaitan hal ehwal rumah.  Ianya bermula dari tarikh 19 sehingga 31 Oktober 2020. Pelbagai barangan untuk mendeko rumah kita. Cantik-cantik barangan yang dijual. Dari perabot sampailah hiasan. 

Kalau nak dapatkan RM 15 Diskaun, korang boleh guna kod LIFESTYLE tapi minimum perbelanjaan sebanyak RM60 ye.  Apa tunggu lagi? Terjah link https://pgmall.my/home-essentials

Haa, macam-macam ada! Tinggal sediakan duit, scroll segala barang yang menjadi keperluan kitaaaa…atau boleh juga dibeli sebagai hadiah buat yang tersayang. Mana nak tahu info lain?

Sila terjah segera !!!

Website     : www.pgmall.my (https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=671)

Facebook  : www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram : www.instagram.com/pgmall.my/

Telegram : https://t.me/pgmallofficial001


#PGMall   #onlineshopping  #shopping   #MalaysiaNo1ecommerceplatform 

#ecommerceplatform   #Shopnow #Shoponline  #ByMalaysiansToMalaysians  

#BarangBaikBarangKita   #Homeessentials  #Stayathome

22 comments:

  1. Waaa Nonn, ko belanja Sis Nonn beli sedozen nescafe hahahahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wohoooo. buleh jerrr... tunggu next birthday .. hahahahaha

      Delete
  2. Rambang mata ni nak beli apa. Hehe. Aritu grab blender dgn slider. Berbaloi2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wowwwwww... nice behtul... tapi mmg PG Mall nih trusted ..

      Delete
  3. Ni yang best shopping ni ada diskaun. Tq share kod :)

    ReplyDelete
  4. ramai beli barg rumah kt pg mall.. mcm best jee

    ReplyDelete
  5. seronok masuk PG Mall ni sebab ada macam2 tapi itu lah.. hahahaa~ confirm ada je benda nak dibeli.. masalah gak tu..

    ReplyDelete
  6. Wow ada sale. Boleh la shopping nanti

    ReplyDelete
  7. ada aim sesuatu tu..xsabo nak check out

    ReplyDelete
  8. Wow.. x sabar nk tahu apenda tuuuu.. hihu

    ReplyDelete
  9. Menariknya PG Mall punya tawaran niii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yessszzza... memang menarik sungguh ni.. huhuuu

      Delete
  10. Banyak betul offer dekat PG Mall ni. Baru je shopping sini ritu.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐