Burnt Cheese Cake Sofuto Ice Cream, Family Mart

Burnt Cheese Cake Sofuto Ice Cream, Family Mart || Pertama kali nak try ais krim ni... Er, to me, tak kena dengan tekak i.. Muahahaa.. Aku rasa better burnt cheese cake tu kekal sebagai kek jela..Aku prefer dark chocolate sofuto tu..Tapi ni dah bayar sebanyak RM3.90, kita habiskan jugak..Kah! 

Walaubagaimanapun, tekak orang berbeza beza kan. Aiskrim ni, Tak Rasa manis pun, pahit pun Tak. Masin cheese pun taklaaa..Hahaa...Rasanya Macam nak ke nescafe, tapi Tak fully nescafe ler... Argh, peninglah nak describe...Rasa burnt cheese cake ler..hahaa....bayangkan ehh


Done...Pilihanku tetap dark chocolate sofuto..
Hewheww... 


5 comments:

  1. selera tak sama kan, tapi ekceli saya pun tak pernah try lagi haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha, kalau suka rasa camni, can try it.hehehe..mana tahu, jatuh cinta teruss

      Delete
  2. sy memang suka2 apa2 flavor cheesecake dari family mart ni.. sbb yg firt time try pon mmg cheesecake

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow,nice...kalau kek je..sy ok, tapi aiskrim, mcm krikk krikk jugak. HAHAA

      Delete
  3. ala kenapa goda kita ni. burnt cheese cake dah sedap, inikan aiskrim pula.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐