Roti Canai Sarang Burung Madibest Cafe, Taman Scientex, Pasir Gudang

Roti Canai Sarang Burung Madibest Cafe, Taman Scientex, Pasir Gudang || Setelah mencuba Roti Canai Sarang Burung Air Biru, aku singgah pula ke Taman Scientex punya. Saja, suka mencuba, tengok kelainan gitu....Ini bukan review berbayar, memang sendiri bayar nak makan dan review...HAHAH. 

Tempat ni aku tahu dari sis Lin cuma tak free nak terjah..... So, bila ada kesempatan, kita singgah ler nok! Hehee..

Chak!!!! 
Siap ada daging rendang jugak tapi dagingnya lebih halus.. 

Sedap, rotinya takla lembut sangat tapi bukan juga terlalu keras.. 

Datang bersama kuah dhal, kalau minat dengan kuah,  sila ke sini..

Selain dariada roti canai, ada banyak menu lain tau. Dari sarapan pagi sampailah tengahari. Hehe, menarik! Kan! Contoh makanan lain, seperti burasak, lemang dan lauk-lauk seangkatan dengannya.

Next, cuba lemang lah pulak...Rindu lemang..
Lemang dan sambal sotong..

Actually, aku nak rendang..tapi masa sampai tu, rendang untuk dimakan bersama lemang, belum siap makanya aku makan jela bersama sambal sotong. Haaaaaaaaaa... not bad!



Next time, nak try lontong pulak lah. Uhukk..

Kat mana MADIBEST CAFE nihhh?

LOKASI :  

No, 26, Jalan Pelanduk 6, Taman Scientex, 81700 Pasir Gudang, Johor


Jemput terjah jugak tau!



 

4 comments:

  1. Sana sini orang cerita roti canai sarang burung. kita tengok dari jauh je la sebab tak jumpa lagi roti canai sarang ni. Jauh pulak nak kesana. kita cari dekat dekat je la..hihi

    ReplyDelete
  2. Uwh first time dengar ni. Wahhh inovasi betol. Kenyang x makan sekeping?

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐