Hadiah Apa Yang Korang Nak Sangat?

 Hadiah Apa Yang Korang Nak Sangat?||  Ye, aku ternampak post ni.. dan terfikir. Disebabkan ni dah nak masuk tahun baru, aku kena fikir hadiah apa yang aku nak...Ehhh..untuk apa?? Hahaahaa..Ianya adalah sama ada untuk bagi hint kat orang tentang apa aku nak as hadiah (kalau sudi) atau aku nak hadiahkan buat diri sendiri jer. Kiranya, wishlist..Sediakan sebelum masuk tahun baru..


So, antara hadiah yang aku nak sangat ialah:

1. Air fryer/oven

2. Photobook ada gambar aku di dalam dan cantik cantik (Serious!)

3. Dress atau apa apa koleksi daripada Leeyanarahman 

4. Percutian Pergi Pulau

5. Cincin emas ada ukiran nama sendiri 

6. Handphone tambahan untuk hal hal blog , media sosial or projek lain.. 

7. Hard Disk (Seumur hidup, tak pernah ada)

8. Pakej Umrah

9. Pakej perjalanan dan percutian ke Air Terjun Pelangi ( Dah lama sangat nak nih)

10. Baskin Robin (Tak pernah rasa woi, one day!)


Ok, cukup 10 tu je dulu keinginan buat masa ni...Untuk this year, aku berjaya beli telekung mahal dari biasa..Untuk me and mom.. Hahahaa..


Jap, nak tambahan lagi.., saya nak hadiah pinangan dari awak bolehhh.. ?? EHHHH??!!! 


Apa pun, moga panjang umur, sihat dan dimurahkan rezeki untuk capai keinginan yang terbuku di jiwa ni..Amin ya Rabb



4 comments:

  1. Mudah2an impian tercapai.
    Kalau tak dapat semua, dapat 9/10 pun okay.
    Eh 11 ke

    ReplyDelete
  2. Waa banyak juga list ko ek..
    Sis kalau betul orang tanya nak bagi hadiah apa ajaaa..dan boleh mintak apa aje..
    Sis nak laptop apple model terkini Non hahahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye. terima je.. tp yg nk sgt tetap ado.... hihi..Ok sis... very niceeeeee... lptop apple kemain

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐