Random Photo of The Day

 Random Photo of The Day || Tengah nak clearkan memori handphone. So, sebelum buang gambar gambar ni, kita simpan kat sini..Hehe..

Dark Chocolate Wafer ni memang sedap!
I love it! Lokasi: Family Mart


My favourite. Kalau pergi Family Mart,
memang aku suka cari ni. Tapi family mart tempat aku ni, cepat habis stok. Kalau time sejuk, lagi sedap!

Kalau dah singgah Family Mart,
Mestilah try jugak yang ni..Tapi tak selalu, ikut mood..

Haritu singgah UTC Pasir Gudang,
ada bukak booth. Pergh..Sedap sedap....Brownies Donut namanya..Besor besor saiz..huhu...

Member masak beb!Rezeki tak leh tolak meskipun dah memalam masa tu..Hahaa.. maka makan jugak pada hari kejadian..

Member jugak masak..Makanlah kami di tepi pantai...Weeeehuuuu..

Kari tanpa santan! Awesome Fizaaa..Single lagik okayh...



Sekian random photo..Semua gambo makanan je okayhhhh..Actually...Banyak lagi gambar..tapi nak scroll scrol....Makan masa.. hahahahaa..

2 comments:

  1. Replies
    1. Hehe.. yup.. of course.. cuma kena berhati hati dengan portion makanan.. jangan terlebih kalau jenis berkalori.. dan berlemak.. Kan

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐