Seharian Perut Berapi dengan Ghost Pepper Cola Flavoured Drink & Spicy Chicken Black Noodle Ni!

Seharian Perut Berapi dengan Ghost Pepper Cola Flavoured Drink & Spicy Chicken Black Noodle Ni! || Aku memang pencinta kepedasan.. Tapi masa memula maggi ni keluar, aku fikir pedas pedas macam maggi segera selalu yang pedas tu.... So aku lambat lambat la beli..walaupun dah tengok review pasal kegilaan rasanya yang amat pedas....

Tapi sebab terasa nak join contest haritu, aku try beli...Sekali ku rasa, baru satu suapan je.... mak oi! Bapak pedas weh!!!!!  

Dia bukan pedas biashe biashe.....

Pedas yang teramat sangat! Berapi, berasap! Macam nak lompat je sebab pedas yakmat!

Aku ada buat video kat Instagram, korang kena tengok betapa aku rasa mee ni pedas gila sangat ah! 


Mi pun dah kaler hitam weh!


IF YOU DARE! 

Fuhhhh, fuhhhhhh...mantap..meletop! Pedas kaw kaww dia bagi....Try minum dengan air gas tu..aku fikir air tu hanyalah bergasss sahaja..tapi tak ku sangkaaa! Air gas tu pun pedass....Aku sampai terbatuk batuk bila sedut air tuh! Semua sangkaanku untuk set ni tersasar belaka! Pedas bukan pedas seperti maggi Korea lain yang aku biasa rasa, tapi pedas lain..lain sangat ye..Kepedasan berbeza tau...

Then air gas tu also lain jugak.. Bukan air gas semata...dua kali try teguk..then dua kali tersedak dek kerana kepedasan tu ...walaupun aku dah cuba hilangkan kepedasan setelah makan aiskrim and berkumur..pastu cuba minum lagi sekali...tapi ternyata memang pedas..Bukan bergas sahaja.....Pergh.....


Anyone berani? Jomlah cuba jugak! Kita tengok perut jadik apa pastu....Sampai besok pagiiii! Hehe...

4 comments:

  1. tengok mee dia pun dah seram haha

    ReplyDelete
  2. Pedass ni saya dah pernah try , sekali suap saya dah mengalah dah huhu pedas betul

    ReplyDelete
  3. Mata aku nengok mee ko tu terus rasa erkkkkk meremang bulu roma aku oiii/./

    ReplyDelete
  4. Tak pernah cuba lagi flavour ghost pepper ni. Macam seram nak makan mee hitam..takut nak makan nanti jadi hantu sebab podeh bonar.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐