Wordless Wednesday: 'Bunga Telur' Candy

Wordless Wednesday: 'Bunga Telur' Candy || Konsepnya macam bunga telur cuma digantikan dengan candy seperti gula-gula, sumi, dan coklat yang cute-cute gitu... Aku dapat baru ni di kenduri doa selamat rumah jiran...





Meriah! Colourful! Bebudak mesti sukaaaa sangat! 
Hehe.... 



I love it. Saved.




Post a Comment

8 Comments

  1. Waaa kreatif ekkk.. kemain Nonnn dah berinai tak jemputtt ekkkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kretipppp... hihi.. inai je. blum mjlis pape punnnn.

      Delete
  2. Cantik-cantik bunga telur sekarang ni.
    Kreatif.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Behtul ituuuuuu. hihi .. cantik cantik.. kannnnn... konsep jer sanaaa

      Delete
  3. cute, nak buat dia berpeluh gak tu, banyak benda nak disimpulkan

    ReplyDelete
  4. kreatif yang memberikan idea ni. Nanti ada yang tiruvasi.

    ReplyDelete
  5. Uniknya. Menarik juga bunga telur macam ni

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐